NOILE REGULI DE ACCES ȘI CONDUITĂ – 9.03.2022

Dragii noștri,

Începând cu data de 9 martie 2022, starea de alertă și restricțiile cu privire la organizare și la participarea la spectacole au fost ridicate.

Accesul nu mai este condiționat de prezentarea Certificatului verde, iar așezarea în sală se face fără păstrarea de locuri libere.

Pentru siguranța tuturor, echipa Teatrului de Artă București va continua să igienizeze și să dezinfecteze cu strictețe spațiul și vă recomandă ca, la rândul vostru, să vă protejați.

Dacă aveți simptome de viroză, chiar și minore, vă mulțumim că alegeți să rămâneți acasă și să aveți grijă de sănătate.

Vă suntem profund recunoscători că ne-ați sprijinit și ați dat sens muncii și dorinței noastre de a rămâne în picioare, în acești doi ani de pandemie și restricții și vă mulțumim că ne sunteți alături în continuare.

Pentru buna desfășurare a evenimentelor și pentru o experiență frumoasă:

 • Vă rugăm să respectați ora de începere a spectacolului, scrisă pe bilet. Spectacolul începe în cel mai scurt timp, odată cu încheierea tuturor pregătirilor tehnice necesare.
 • După începerea spectacolului, accesul în sală nu mai este permis, iar biletele își pierd valabilitatea.
 • Ratarea vizionării unui spectacol din cauza neprezentării la ora anunțată nu dă dreptul la returnarea costului biletului sau la utilizarea lui la o reprezentaţie ulterioară.
 • Biletele pot fi schimbate sau contravaloarea lor poate fi returnată doar în cazul anulării/reprogramării spectacolului.
 • Pe durata desfășurării spectacolului, nu este permisă folosirea aparaturii foto-video sau a camerei de luat vederi a telefonului mobil.
 • Din respect pentru actori și spectatori, vă rugăm ca, în timpul spectacolului, să țineți telefoanele închise, pe modul Avion sau Silențios și să păstrați liniștea.

Vă mulțumim și vă așteptăm cu drag.

Posted in -

REGULI ACTUALIZATE PRIVIND ACCESUL ÎN INTERIOR

În conformitate cu Art.1. lit. b) și Art. 2 din Hotărârea CNSS nr. 70 din 16.09.2021 privind stabilirea măsurilor aplicate în contextul pandemiei de COVID-19, avem următoarele reguli de acces: 

La eveniment pot participa:

– persoane vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de imunizare

– persoane care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore

– Persoane care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării cu COVID-19 și prezintă testul de anticorpi aferent.

-În cadrul evenimentului, purtarea măștii de protecție este obligatorie.

– Este obligatorie respectarea locurilor marcate în sală.

– După începerea spectacolului accesul publicului în sală nu mai este permis.

Pe durata spectacolului publicul este rugat să închidă telefoanele mobile, iar fotografierea, filmarea și înregistrarea audio nu sunt permise.

Vă mulțumim pentru înțelegere și vă dorim aproape!

Posted in -

REGULI PRIVIND ACCESUL LA SPECTACOLE, LA INTERIOR

HOTĂRÂREA nr. 29 din 14.05.2021 privind propunerea adoptării unor măsuri de relaxare în contextul evoluției pandemiei de COVID-19 Comitetul Național pentru Situații de Urgență adoptă prezenta HOTĂRÂRE:

……

Art.10 – (1) Începând cu data de 15.05.2021 se propune menținerea organizării şi desfăşurării activităţii în cadrul cinematografelor, instituţiilor de spectacole şi/sau concerte cu participarea publicului până la 50% din capacitatea maximă a spaţiului, dacă incidenţa cumulată la 14 zile din judeţ/localitate este mai mică sau egală cu 1,5/1.000 de locuitori, cu participarea publicului până la 30% din capacitatea maximă a spaţiului, dacă incidenţa cumulată la 14 zile din judeţ/localitate este mai mare de 1,5 şi mai mică sau egală cu 3/1.000 de locuitori, şi este interzisă la depăşirea incidenţei de 3/1.000 de locuitori, cu obligativitatea purtării măștii de protecție. 

(2) Începând cu data de 01.06.2021, dacă la nivel național se atinge ținta de vaccinare pentru luna în curs, se propune ca activitățile culturale, artistice și de divertisment să poată fi organizate și desfășurate în spații închise cu participarea publicului până la 70/% din capacitatea maximă a spațiului, dacă incidența cumulată la 14 zile a cazurilor din județ/localitate este mai mică sau egală cu 3/1.000 de locuitori, cu obligativitatea purtării măștii de protecție.

(3) Începând cu data de 01.07.2021, dacă la nivel național se atinge ținta de vaccinare pentru luna în curs, se propune ca activitățile culturale, artistice și de divertisment să poată fi organizate și desfășurate în spații închise cu participarea publicului la capacitatea maximă a spațiului, dacă incidența cumulată la 14 zile a cazurilor din județ/localitate este mai mică sau egală cu 3/1.000 de locuitori, cu obligativitatea purtării măștii de protecție.

MĂSURI PENTRU PREVENIREA CONTAMINĂRII CU NOUL CORONAVIRUS SARS-COV-2 ȘI PENTRU ASIGURAREA DESFAȘURĂRII ACTIVITĂȚILOR ÎN CONDIȚII DE SIGURANȚĂ SANITARĂ ÎN DOMENIUL CULTURII:

 • Măsurarea temperaturii prin termometru noncontact. Persoanele care refuză sa le fie verificată temperatura NU vor avea acces în sală;
 • NU se va permite accesul persoanelor simptomatice (tuse, strănut, rinoree, febră peste 37,3, stare generală modificată);
 • Accesul în spațiu se face cu respectarea de către participanți a distanțării de minimum 1,5m;
 • Accesul publicului va fi permis numai în condițiile purtării măștii de protecție pe toată durata evenimentului. Masca trebuie să acopere gura și nasul;
 • Se interzice consumul de mâncare și băuturi în sala de spectacol;
 • Accesul în sală se face cu 20 minute înaintea orei de începere a spectacolului;

ORGANIZATORII

Posted in -

Reprezentațiile spectacolelor se suspendă

Dacă vremurile nu au răbdare cu noi, avem noi răbdare cu ele. O bătălie pierdută nu înseamnă înfrângere. Ne pliem pe realitate, ne adaptăm, gândim soluții. Învățăm să continuăm altfel. Ne dezvoltăm.

Deocamdată, contextul evoluției pandemiei, la București și prelungirea termenului restricțiilor, de către autorități, ne obligă să suspendăm toate reprezentațiile spectacolelor din program.

Contravaloarea biletelor achiziționate va fi rambursată.

Vă mulțumim că ne sunteți alături și promitem să vă bucurăm, în cel mai scurt timp, cu un program adaptat noilor condiții.

 

Ai voștri,

Oamenii de la Teatrul de Artă București

Posted in -

Programul spectacolelor, în următoarele săptămâni. Spectacole reprogramate

Dragii noștri,

În urma deciziei anunțate de prefectul municipiului București, privind restrângerea activității teatrelor în următoarele zile, vă anunțăm că, pentru moment, am reprogramat o parte dintre spectacolele din luna octombrie, după cum urmează:

O seară de noiembrie, cu Maria Răducanu – reprogramat pe 1 noiembrie
Văzduh – după George Gordon Byron, John M. Hull și Liviu Oros, reprogramat pe 5 noiembrie
Unora le place swingul – după Donna Hoke, reprogramat pe 6 noiembrie
Dureri fantomă – de Vasili Sigarevreprogramat pe 14 noiembrie
Șase lecții de dans în șase săptămâni – de Richard Alfieri, reprogramat pe 26 noiembrie
 
Spectacolul Iepurele alb din data de 17 octombrie a fost suspendat, dar îl puteți vedea ONLINE, chiar în această duminică – 11 octombrie, ora 11.00, în cadrul Festivalului Bucharest Fringe – Ediția a 10a. Transmisiunea va fi urmată de o întâlnire pe Zoom.us, cu Ana Crăciun Lambru și Lavinia Pop Coman, cele două actrițe care îl ajută pe iepuraș să-și spună povestea.
Bilete și mai multe detalii, aici: Iepurele Alb | Online @ BFringe 10
 
Și tot duminică, 11 octombrie, dar de la ora 20.30, puteți vedea ONLINE, în cadrul Festivalului Bucharest Fringe – Categoria Best of the Best @ BFringe 10, spectacolul Dureri fantomă.
Bilete și mai multe detalii, aici: Dureri fantomă | Online @ BFringe 10
 
Restul spectacolelor din luna octombrie se vor juca, deocamdată, conform programului anunțat. Vom reveni cu noutăți, în funcție de evoluția situației și de deciziile autorităților.
 
Toate biletele achiziționate rămân valabile pentru spectacolele reprogramate și sunteți așteptați cu drag.
Dacă programul nu vă permite să ajungeți, contravaloarea biletelor vă va fi rambursată. Colegii de la Eventbook și mySTAGE v-au trimis deja, pe e-mail, un mesaj în acest sens.
 
Vă mulțumim pentru înțelegere și sperăm să ne vedem, în cele din urmă, la teatru, în deplină siguranță.

 

Echipa Teatrului de Artă București

Posted in -

Trei spectacole ale Teatrului de Artă București se văd, în toamna aceasta, și pe scena Teatrului Nottara

În lunile octombrie și noiembrie, Teatrul de Artă București prezintă trei dintre cele mai savuroase producții ale sale, în eleganta sală Horia Lovinescu a Teatrului Nottara, în cadrul proiectului Întâlniri teatrale/NottDependent

Spectacolele au fost selectate dintre cele mai cerute de public, pentru ca un număr cât mai mare de spectatori să se poată bucura de reprezentații, în condițiile păstrării distanței fizice de siguranță.

Programul cuprinde:

Șase lecții de dans în șase săptămâni de Richard Alfieri – 7 octombrie, ora 19.00
Distribuția: Victoria Cociaș, George Constantinescu
Regia, traducerea, costumele: Lavinia Jemna Oltenau
Coregrafia: Mihai Petre
Spectacolul este realizat cu sprijinul Academiei de Dans Mihai Petre

Și veni bărbatul la femeie de Semion Zlotnikov – 28 octombrie, ora 19.00
Distribuția: Mihaela Sîrbu, Lucian Pavel
Traducerea și regia: Bogdan Budeș
Premiul pentru cel mai bun actor și Premiul pentru cea mai bună regie, la Comic 7B – Festival Internațional de Teatru Independent de Comedie

Un bărbat și mai multe femei de Leonid Zorin – 26 noiembrie, ora 19.00
Distribuția: Paula Chirilă, George Constantinescu
Premiul pentru cea mai bună actriță și Premiul pentru cel mai bun spectacol, la Comic 7B – Festival Internațional de Teatru Independent de Comedie

«Cu un lung și glorios traseu pe Broadway (dar și pe multe alte scene ale lumii), piesa lui Richard Alfieri, ”Șase lecții de dans în șase săptămâni”, este acel gen rar de comedie care nu se limitează la hohotul de râs răsfirat la suprafața lucrurilor. Zâmbești, chicotești, râzi în cascadă, dar ești scufundat, pe nesimțite, în hățișurile relațiilor interumane, așa cum sunt ele: misterioase, imprevizibile, surprinzătoare. (…) Urmărind tribulațiile personajelor, Victoria Cociaș și George Constantinescu ne oferă două recitaluri actoricești de reală virtuozitate, întruchipând caractere întru totul credibile și, mai presus de asta, cu adevărat atașante. (…) Textul, bine tradus de Lavinia Jemna Oltenau, este presărat cu poante (de bună calitate), temele grele de gândire alternează cu momente de relache, în care cei doi dansează frumos, cu grație, (bravo, coregrafului și antrenorului Mihai Petre!), pe muzică retro, catifelată și mângâietoare. Bravo și lui Romulus Boicu, autorul scenografiei sugestive, un bun punct de sprijin pentru evoluția personajelor. Pe scurt, grăbiți-vă la întâlnirea cu doi actori minunați, care, orchestrați cu mână sigură și sensibilitate de regizorul Lavinia Jemna Oltenau, vă vor spune o poveste care, în mod sigur, vi se va lipi de inimă.» Gabriela Hurezean, Muze și Arme

«O comedie cu două personaje despre dorinţa primordială de a împărţi singuratatea la doi. Un Adam şi o Eva, la vârsta maturităţii… Şi veni bărbatul la femeie, piesa lui Semion Zlotnikov, tradusă excelent de acelaşi Bogdan Budeş, ne pune în faţa unei oglinzi cu lupă în care ne recunoaştem, fiecare după posibilităţi, angoasele, temerile, îndoielile, demonii. Depinde cât eşti de sincer cu tine însuţi. Nici nu-i de mirare că piesa a fost interzisă ani în şir în Rusia. (…) Povestea e veche de când lumea: un el Viktor şi o ea Dina, trecuţi de prima tinereţe sunt cuplaţi printr-un blind date de prieteni comuni bine-intenţionaţi. (…) În rolurile titulare Budeş i-a folosit pe Mihaela Sîrbu şi Lucian Pavel, sesizând, cel mai probabil, chimia fantastică între cei doi actori. Adevărul e că rămâi mut de firescul jocului lor. Aproape că reuşesc să te facă să uiţi că e o convenţie.» Florentina Mușat, Adevărul

În comedia Un bărbat și mai multe femei, «Paula Chirilă și George Constantinescu sunt senzaționali, ca să nu mai spun că Paula Chirilă interpretează superb, într-o oră și jumătate, cel puțin șapte roluri de femei.» Roxana Farca, Lumea Mare

Proiectul Întâlniri teatrale/NottDependent, al Teatrului Nottara, în cadrul căruia sunt găzduite aceste spectacole este un parteneriat inițiat de teatrul-gazdă, menit să reunească, într-un cadru organizat, “forțe creatoare ce s-au afirmat, în ultimii 30 de ani, în mediul independent” (…) și are ca scop „susținerea creațiilor teatrale valoroase, sprijinul real și promovarea artiștilor independenți într-o perioadă în care cultura pare a fi ignorată/uitată/eludată.” Marinela Țepuș, Director al Teatrului Nottara

BILETE la spectacolele Teatrului de Artă București, programate la Teatrul Nottara, se găsesc în rețelele Eventbook și mySTAGE și la Agenția de bilete a Teatrului Nottara, din bdul Magheru nr. 20.

Primirea spectatorilor se face începând cu ora 18.15, iar ocuparea locurilor în sală se face în ordinea sosirii.

Contact pentru presă:

Costinela Caraene
Coordonator Marketing – Comunicare
Tel: 0745.25.95.85 I E-mail: comunicare@teatruldearta.ro

Posted in -

Apel pentru salvarea teatrelor independente și a unui sector cultural esențial pentru viitorul României

București, 31 august 2020

 

Apel pentru salvarea teatrelor independente și a unui sector cultural esențial pentru viitorul României

 

Sectorul independent românesc al artelor performative se află în pericol de dispariție!

Zeci de spații culturale independente și mii de artiști și lucrători culturali independenți din toată țara riscă să rămână fără venituri și în imposibilitatea de a-și continua activitatea și de a se auto susține. Lipsa de implicare a autorităților în sprijinirea spațiilor culturale independente în următorul an ar demonstra o gravă neînțelegere a rolului esențial pe care acestea îl joacă în prezentul și viitorul cultural al României.  

Viitorul e incert, dar fără cultură viitorul nu există!

Blocarea activității cu publicul din ultimele șase luni, reglementările sanitare necesare, care vor înjumătăți locurile din sălile de spectacole, precum și lipsa măsurilor concrete de sprijin venite din partea autorităților pun teatrele independente din toată țara în imposibilitatea continuării activității. Spațiile independente pentru arte performative își autofinanțează activitatea și cheltuielile (producție de spectacole, plata chiriei pentru spațiu și a abonamentelor la utilități, plata salariilor etc.) în principal prin vânzarea de bilete la spectacole. Acestea nu beneficiază de bugete de la Stat, dar sunt, de 30 de ani, locul inovației artistice care aliniază România la cultura europeană și, în același timp, aduc contribuții la bugetul de stat (prin achitarea tuturor taxelor aferente desfășurării unei activități culturale) și la ocuparea unei părți importante a forței de muncă tinere din sector.

În luna martie, când pandemia SARS-CoV-2 a forțat întreaga lume să își închidă ușile, sectorul cultural independent era oricum precarizat și fragilizat, în ciuda aportului consistent la evoluția economico-socială a României. Pandemia a acutizat condițiile problematice de muncă, insecuritatea persistentă, și a accentuat inechitățile cu care se confruntă scena artistică independentă. Proiectele culturale inițiate de sectorul privat – reprezentat de asociații, fundații, PFA-uri și firme private SRL –  au fost și sunt relevante pe mai multe paliere socio-culturale: au oferit acces la reprezentare și educație culturală în zone defavorizate, au creat cadre de intervenție socială cu rol hotărâtor în dezvoltarea unor comunități, au structurat activități culturale variate pentru categorii de public nou, au realizat studii de cercetare și au dezvoltat politici culturale, au inovat sectorul cultural prin proiecte și programe care au compensat oferta instituțiilor publice. Sectorul independent reprezintă cultura contemporană din România la nivel internațional, prin proiecte europene multi-anuale si prin participarea la festivaluri si platforme precum Europa Creativa, Festivalul Europalia, Sezonul România-Franța 2019, printre altele. 

Reprezentanți ai spațiilor independente pentru arte performative din toată țara facem un apel public către autorități – Guvernul României, Ministerul Culturii, Ministerul Finanțelor Publice, Ministerul Fondurilor Europene, Primării și Prefecturi – cerându-le sprijinul financiar concret pentru următorul an, care se va dovedi definitor pentru peisajul cultural. Cunoaștem și susținem necesitatea regulilor sanitare pentru prevenirea răspândirii SARS-CoV-2, le respectăm și promovăm activ respectarea lor. Însă, în condițiile în care, pentru a evita răspândirea virusului, vom relua reprezentațiile ocupând doar jumătate din capacitatea sălilor de spectacole, venitul obținut din vânzarea de bilete se va înjumătăți și ne vom vedea în imposibilitatea achitării cheltuielilor necesare continuării activității.

Spre deosebire de teatrele și instituțiile culturale de stat, care beneficiază de bugete pentru producții, spații, utilități, salarii etc. și pentru care reluarea reprezentațiilor la interior, cu distanțare fizică, nu ar avea consecințe asupra continuării activității, pentru spațiile culturale independente consecințele ar fi devastatoare.

Atragem atenția că, fără implicarea autorităților în susținerea financiară a spațiilor independente pe toată perioada restricțiilor și a reducerii drastice a numărului de spectatori în sălile de spectacole, sectorul nostru va dispărea, iar golul cultural pe care acesta îl va lăsa nu va putea fi recuperat. De aceea, cerem autorităților sprijin financiar. Demersul nostru va fi oficializat printr-o serie de propuneri concrete trimise către acestea. Sperăm că apelul nostru să fie ascultat și să primească un răspuns. Lipsa acestuia ar fi o dovadă de nepăsare, o greșeală care nu ar face decât să condamne la dispariție un sector cultural esențial care, până acum, a adus statului și societății doar beneficii.

Semnatari: 

Apollo111 Teatrul (București)

Asociația Teatrală Shoshin (Cluj-Napoca)

Asociația Teatrul de Artă București (București)

Auăleu (Timișoara)

Green Hours & Teatrul LUNI (București)

Grivita 53 (Bucuresti)

Linotip – Centrul Independent Coreografic (București)

Reactor de creație și experiment (Cluj-Napoca)

Teatrul Act (București)

Teatrul Apropo (București)

Teatrul Arte dell’Anima (București)

Teatrul Godot (București)

Teatrul în Culise (București)

Teatrul Recul (București)

unteatru (București)

Visssual (Brașov)

WASP – Working Art Space and Production (WASP Studios si Asociatia 4Culture – București)

ZIZ Art and Social Area (Cluj-Napoca)

Posted in -

REGULI PRIVIND ACCESUL LA SPECTACOLELE din stagiunea Teatru sub stele

Dragi spectatori,

Pentru a preveni răspândirea COVID 19, pentru a vă proteja pe dumneavoastră și pe ceilalți și pentru a vă bucura, în siguranță, de Stagiunea Teatru sub stele, vă rugăm să respectați următoarele REGULI PRIVIND ACCESUL LA EVENIMENTE:

1. Accesul se face începând cu ora 20.00 și vă rugăm să veniți din timp, astfel încât, până la ora 20.30 să poată fi luate toate măsurile și realizate toate formalitățile organizatorice, în acord cu normele în vigoare. După ora 20.30, accesul nu mai este permis.

2. La intrare, vă invităm să vă dezinfectați mâinile cu soluția dezinfectantă aflatăla dispoziția dumneavoastră.

3. Purtarea măștii de protecție este obligatorie, pe toată durata evenimentului. Masca trebuie să vă acopere în întregime nasul și gura. Conform reglementărilor în vigoare, persoanele care refuză purtarea măștii de protecție nu pot intra la eveniment. (Art. 7 lit. g., Art. 8 lit. b. – MO nr. 531/19.06.2020)

4. Măsurarea temperaturii prin termoscanare non-contact, la intrare, este obligatorie. Conform reglementărilor în vigoare, persoanele care refuză măsurarea temperaturii nu pot intra la eveniment.(Art. 4 lit. g., Art. 7 lit. f. – MO nr. 531/19.06.2020).

5. Dacă prezentați simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree, temperatură), vă rugăm să rămâneți acasă. Conform reglementărilor în vigoare, nu le este permis accesul la evenimente persoanelor simptomatice. (Art. 4 lit. g., Art. 7 lit. c. – MO nr. 531/19.06.2020)

6. În zona de acces (intrare), în spațiul în care are loc evenimentul, cât și la toalete și spațiile de dezinfectare, vă rugăm să respectați marcajele și să mențineți o distanță de minimum 1,5 m față de celelalte persoane.

7. Consumul de apă sau băuturi răcoritoare este permis doar din recipiente individuale, care pot fi păstrate bine închise, cu capac. Nu este permisă folosirea paielor de unică folosință. (Art. 9 lit. a. – MO nr. 531/19.06.2020)

8. Din respect pentru actul artistic și pentru public, nu este permis consumul de alimente și de băuturi alcoolice.

Vă mulțumim.

Echipa Teatrului de Artă București

Posted in -

ȘCOALA TEATRUL DE ARTĂ – ONLINE, pentru copii, adolescenți și adulți români de pretutindeni!

Surpriză pentru copiii și sufletele de copil – români de pretutindeni! Teatrul de Artă București lansează astăzi, 1 iunie 2020, Școala Teatrul de Artă – dezvoltare personală prin actorie, pentru copii, adolescenți și adulți, în format online.

Proiectul a apărut inițial ca răspuns la nevoia de comunicare și de apropiere a cursanților Școlii Teatrul de Artă care, odată cu reglementările impuse de starea de urgență declarată în luna martie, și-au dorit să continue întâlnirile cu instructorii și colegii de grupă, cursul constituind pentru ei un reper de stabilitate, în noul context.

Treptat, nevoia de comunicare și apropiere a fost identificată în rândul românilor de pretutindeni și, ceea ce putuse părea, la început, o limitare a devenit o oportunitate de a conecta români din toate colțurile țării și ale lumii, de a forma o comunitate și de a o sprijini în redobândirea bucuriei și încrederii, prin participarea la ore de dezvoltare personală prin actorie, adaptate diverselor vârste.

Orele de dezvoltare personală prin actorie dedicate copiilor români de pretutindeni mai au o componentă: învățarea limbii române sau simpla comunicare în limba română. Prin tehnici de artă teatrală, copiii sunt sprijiniți să se dezvolte creativ, să fie mai comunicativi în medii diferite, mai toleranți, mai adaptabili, mai încrezători, mai curioși și liberi să vorbească cu prietenii, bunicii, familia din România.

Orele Școlii Teatrul de Artă se desfășoară pe categorii de vârstă: (4-7 ani, 8-13 ani, 14-18 ani și adulți), în format ONLINE (Zoom app).

 

În Statele Unite ale Americii, proiectul se desfășoară în parteneriat cu Romanian Children Community of USA.

 

Școala Teatrul de Artă are o experiență de peste 5 ani în lucrul față în față, la sală și pe scenă, cu copii, adolescenți și adulți, timp în care a pregătit peste 40 de grupe de cursanți adulți și 40 de grupe de cursanți copii și adolescenți, are peste 500 de absolvenți adulți și peste 50 de spectacole montate cu grupe de cursanți avansați, care s-au jucat pe scena Teatrului de Artă București și au fost invitate la manifestații artistice din țară, iar în perioada 1-7 iulie 2019, a organizat, împreună cu Trupa de Artă, “Primul Pas – Festival de Teatru al Actorilor Amatori”, ediția I, ediție pilot.

Lansarea formatului online al Școlii Teatrul de Artă aduce și o pagină de Facebook dedicată proiectului – https://www.facebook.com/scoalateatruldearta/– împreună cu bucuria, optimismul și încrederea unui început frumos.

 

Contact Școala Teatrul de Artă

Delia Pavel

Tel: 0727.094. 612, e-mail: scoala@teatruldearta.ro

 

Costinela Caraene

Specialist Marketing și Comunicare – Teatrul de Artă București

Tel: 0745.25.95.85, e-mail: comunicare@teatruldearta.ro

Posted in -

Cursuri online de actorie, pentru copii și adulți

Pentru copii mai mici și mai mari (4-99 ani), din orice colț al țarii și al lumii, cursuri de dezvoltare personală prin actorie, desfășurate ONLINE. 

Sunt aceleași cursuri pline de energie creatoare și folositoare celor ce iau parte, alături de echipa noastră talentată de actori și este o nouă oportunitate de a ne aduce din nou împreună, oriunde am fi – în România și oriunde în lume!

Putem fi mai mulți, mai creativi, mai plini de încredere, mai pregătiți de drum, putem fi de oriunde, putem trece mai lin și mai bine peste această schimbare, putem să punem mai ușor și mai comod la valorificare beneficiile cu care se laudă clasele de actorie în dezvoltarea noastră. Putem fi! (mai multe aici: BENEFICII)

Iar pentru copiii români din străinătate, cursurile sunt o excelentă oportunitate de a comunica în limba română într-un mod care le dezvoltă totodată minunate abilități de relaționare.

Cursurile au loc pe grupe de vârstă (4-7 ani, 8-13 ani, 14-18 ani, adulți), în format ONLINE.

Folosind acest mijloc de conectare, participanții pot fi de oriunde din România și din lume!
Pentru a face metoda “împreună la distanță” mai captivantă și amuzantă, avem pregătite tot felul de surprize și provocări care să vă țină aproape și care vă vor face bucuroși ca ați ales să întoarceți în favoarea voastră ce putea părea împotrivă.

 

Pentru detalii și înscrieri: 0727.094.612 | scoala@teatruldearta.ro

📍TERMEN ÎNSCRIERE ADULȚI: PERMANENT! Scrie-ne!

📍TERMEN ÎNSCRIERE COPII: PERMANENT! Scrie-ne!

 

Vă încurajăm să spuneți și altora!

Posted in -