Cu 20% din impozitul pe profitul sau venitul anual, alege să susții ancora ta de normalitate de la Teatrul de Artă București!

Dacă ai o companie sau o microîntreprindere, statul îți impozitează profitul sau venitul. Sunt bani din munca ta, pe care, de ani de zile, nu-i regăsești investiți în strategii și proiecte responsabile.
Dar cu 20% din ei, fără nici un cost suplimentar, poți ajuta un proiect drag, să înflorească.

Ne cunoști. Suntem o mână de oameni convinși că teatrul vindecă suflete și rămâne o ancoră de normalitate într-o societate tot mai în derivă.Și ne tot vezi hotărâți să dezvoltăm. Te rugăm, rămâi alături de noi.

Până la 31 decembrie 2021, alege sprijini cu o sumă reprezentând până la 20% din impozitul pe profit sau pe venit, proiectele Teatrului de Artă București.

Cum direcționezi 20% din impozitul pe profit sau pe venit?

 

  1. Descarcă contractul de sponsorizare și completează-l cu datele firmei și cu suma care  reprezintă până la 20% din impozitul pe profit/venit, estimat pentru anul 2021.
  2. Trimite-ne contractul de sponsorizare, în format Word, pe adresa office@teatruldearta.ro 
  3. Noi printăm și ștampilăm contractul în două exemplare pe care le trimitem la firma ta, la adresa menționată în contract.
  4. Trimite-ne, te rugăm, un exemplar din contractul de sponsorizare, cu ambele semnături și ștampile, la adresa noastră poștală.
    Dacă ești din București, sună-ne și venim la tine.

Pentru a-ți deduce suma cu care sponsorizezi, din impozitul pe profitul anului în curs, este necesar să întocmești contractul de sponsorizare și să acorzi sponsorizarea până la 31 decembrie 2021.

 

Pasul următor este ca, în Declarația 107 pe care o completezi și depui până la 25 martie 2022 (în cazul firmelor), respectiv până la 25 ianuarie (în cazul microîntreprinderilor), să specifici suma cu care ai sponsorizat, prin contract, proiectele Teatrului de Artă București.

 

Îți mulțumim!

Descarcă formular