REGULI PRIVIND ACCESUL LA SPECTACOLELE din stagiunea Teatru sub stele

Dragi spectatori,

Pentru a preveni răspândirea COVID 19, pentru a vă proteja pe dumneavoastră și pe ceilalți și pentru a vă bucura, în siguranță, de Stagiunea Teatru sub stele, vă rugăm să respectați următoarele REGULI PRIVIND ACCESUL LA EVENIMENTE:

1. Accesul se face începând cu ora 20.00 și vă rugăm să veniți din timp, astfel încât, până la ora 20.30 să poată fi luate toate măsurile și realizate toate formalitățile organizatorice, în acord cu normele în vigoare. După ora 20.30, accesul nu mai este permis.

2. La intrare, vă invităm să vă dezinfectați mâinile cu soluția dezinfectantă aflatăla dispoziția dumneavoastră.

3. Purtarea măștii de protecție este obligatorie, pe toată durata evenimentului. Masca trebuie să vă acopere în întregime nasul și gura. Conform reglementărilor în vigoare, persoanele care refuză purtarea măștii de protecție nu pot intra la eveniment. (Art. 7 lit. g., Art. 8 lit. b. – MO nr. 531/19.06.2020)

4. Măsurarea temperaturii prin termoscanare non-contact, la intrare, este obligatorie. Conform reglementărilor în vigoare, persoanele care refuză măsurarea temperaturii nu pot intra la eveniment.(Art. 4 lit. g., Art. 7 lit. f. – MO nr. 531/19.06.2020).

5. Dacă prezentați simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree, temperatură), vă rugăm să rămâneți acasă. Conform reglementărilor în vigoare, nu le este permis accesul la evenimente persoanelor simptomatice. (Art. 4 lit. g., Art. 7 lit. c. – MO nr. 531/19.06.2020)

6. În zona de acces (intrare), în spațiul în care are loc evenimentul, cât și la toalete și spațiile de dezinfectare, vă rugăm să respectați marcajele și să mențineți o distanță de minimum 1,5 m față de celelalte persoane.

7. Consumul de apă sau băuturi răcoritoare este permis doar din recipiente individuale, care pot fi păstrate bine închise, cu capac. Nu este permisă folosirea paielor de unică folosință. (Art. 9 lit. a. – MO nr. 531/19.06.2020)

8. Din respect pentru actul artistic și pentru public, nu este permis consumul de alimente și de băuturi alcoolice.

Vă mulțumim.

Echipa Teatrului de Artă București