Cursuri online de actorie, pentru copii și adulți

Pentru copii mai mici și mai mari (4-99 ani), din orice colț al țarii și al lumii, cursuri de dezvoltare personală prin actorie, desfășurate ONLINE. 

Sunt aceleași cursuri pline de energie creatoare și folositoare celor ce iau parte, alături de echipa noastră talentată de actori și este o nouă oportunitate de a ne aduce din nou împreună, oriunde am fi – în România și oriunde în lume!

Putem fi mai mulți, mai creativi, mai plini de încredere, mai pregătiți de drum, putem fi de oriunde, putem trece mai lin și mai bine peste această schimbare, putem să punem mai ușor și mai comod la valorificare beneficiile cu care se laudă clasele de actorie în dezvoltarea noastră. Putem fi! (mai multe aici: BENEFICII)

Iar pentru copiii români din străinătate, cursurile sunt o excelentă oportunitate de a comunica în limba română într-un mod care le dezvoltă totodată minunate abilități de relaționare.

Cursurile au loc pe grupe de vârstă (4-7 ani, 8-13 ani, 14-18 ani, adulți), în format ONLINE.

Folosind acest mijloc de conectare, participanții pot fi de oriunde din România și din lume!
Pentru a face metoda “împreună la distanță” mai captivantă și amuzantă, avem pregătite tot felul de surprize și provocări care să vă țină aproape și care vă vor face bucuroși ca ați ales să întoarceți în favoarea voastră ce putea părea împotrivă.

 

Pentru detalii și înscrieri: 0727.094.612 | scoala@teatruldearta.ro

📍TERMEN ÎNSCRIERE ADULȚI: PERMANENT! Scrie-ne!

📍TERMEN ÎNSCRIERE COPII: PERMANENT! Scrie-ne!

 

Vă încurajăm să spuneți și altora!