de Nick Payne

Cu: Ioana Barbu, Marin Grigore
Traducere și adaptare: Ioana Barbu, Marin Grigore
Muzica originală: Marin Grigore
Videoproiecție: Ovidiu Cotârță
Grafică și fotografie: Mihnea Irimia
Regia: George Dogaru

O singură relație. Posibilități infinite. Un cuplu care trece dincolo de continuum spațiu/timp, să exploreze posibilitățile infinite ale dragostei care-l leagă.

“Constelații” este o piesă despre liberul arbitru și prietenie. Despre teoria multiversului cuantic, dragoste și miere. Marianne este fizician la Universitatea din Sussex, Roland este un simplu apicultor. Se cunosc întâmplător la un grătar. Prima întâlnire nu iese deloc bine. Dar noroc că există și o a doua șansă, și o a treia, și a patra…

Constelații a avut premiera la Royal Court Theatre, Londra, în ianuarie 2012. Apoi, spectacolul a fost transferat la Duke of York’s Theatre, Londra, în noiembrie 2012.  Trei ani mai târziu, spectacolul a avut premiera și pe Broadway, la Samuel J. Friedman Theatre, avându-i protagoniști pe Jake Gyllenhaal și Ruth Wilson.
A fost un succes răsunator.

Participări la festivaluri:

Selectat la UNDERCLOUD – Festival de Teatru Independent de Orice, 2018
Invitat la 25 de ore de teatru non stop – Sibiu, 2018
Invitat la FNTi – Festivalul Național de Teatru Independent, 2017
Invitat la HOMEFEST, 2017

CINE NE RECOMANDA?

“”Constelaţii” este o aventură miraculoasă, revelatoare, un alt fel de a înţelege, gândi şi concepe o creaţie artistică de top. Personal, calific această experienţă drept un veritabil privilegiu. Drept urmare, mă înclin şi spun frumos ”Mulţumesc”.”

– Răzvana Niţă, Revista Teatrală Radio

“Pe Ioana Barbu o ştiţi poate din filmul “Legaturi bolnăvicioase” regizat de Tudor Giurgiu, sau poate aţi văzut-o în filmul “Călătorul” în regia lui Florin Filipescu, rol pentru care avea sa primească premiul pentru “cea mai bună interpretare feminină” în 2004. Pe Marin Grigore l-aţi văzut recent în “Sieranevada” lui Cristi Puiu, iar joi seara îl vedeţi la ProTV în serialul “Ai noştri”. Evident, dincolo de micul ecran, pe cei doi îi puteţi vedea mai des şi mai clar la teatru. Acum, pentru prima dată cei doi actori se întâlnesc pe scenă în “Constelaţii”.”
– Valentin Eduard Panduru, RFI

“Avem parte de o multitudine de interpretări din partea celor doi actori, care intră pe rând în pielea diverșilor Marianne și Roland, sunt când jucăuși și amuzanți, când serioși și încrâncenați, când asemănători că două picături de apă, când potriviți ca nuca-n perete. În orice caz, nu te lasă indiferent, fericirea, furia, neputința sau durerea lor vibrând în fiecare clipă. “
– Cristina Mitrea, 4Arte

BILETE:

Eventbook: https://bit.ly/361Xsbi

MyStage: http://bit.ly/2vkUkJw

Casa de bilete: stația de Metrou Unirii 1 (intrarea dinspre Curtea de Apel), vis-a-vis de Casa de abonamente elevi și studenti.
Program: luni-vineri: 10.00 – 14.00

⭐️ Reprezentația are loc în sala de spectacole a Teatrului de Artă București.


*****
MĂSURI ȘI REGULI privind accesul la spectacol, la interior

HOTĂRÂREA nr. 29 din 14.05.2021 privind propunerea adoptării unor măsuri de relaxare în contextul evoluției pandemiei de COVID-19 Comitetul Național pentru Situații de Urgență adoptă prezenta HOTĂRÂRE:

……

Art.10 – (1) Începând cu data de 15.05.2021 se propune menținerea organizării şi desfăşurării activităţii în cadrul cinematografelor, instituţiilor de spectacole şi/sau concerte cu participarea publicului până la 50% din capacitatea maximă a spaţiului, dacă incidenţa cumulată la 14 zile din judeţ/localitate este mai mică sau egală cu 1,5/1.000 de locuitori, cu participarea publicului până la 30% din capacitatea maximă a spaţiului, dacă incidenţa cumulată la 14 zile din judeţ/localitate este mai mare de 1,5 şi mai mică sau egală cu 3/1.000 de locuitori, şi este interzisă la depăşirea incidenţei de 3/1.000 de locuitori, cu obligativitatea purtării măștii de protecție. 

(2) Începând cu data de 01.06.2021, dacă la nivel național se atinge ținta de vaccinare pentru luna în curs, se propune ca activitățile culturale, artistice și de divertisment să poată fi organizate și desfășurate în spații închise cu participarea publicului până la 70/% din capacitatea maximă a spațiului, dacă incidența cumulată la 14 zile a cazurilor din județ/localitate este mai mică sau egală cu 3/1.000 de locuitori, cu obligativitatea purtării măștii de protecție.

(3) Începând cu data de 01.07.2021, dacă la nivel național se atinge ținta de vaccinare pentru luna în curs, se propune ca activitățile culturale, artistice și de divertisment să poată fi organizate și desfășurate în spații închise cu participarea publicului la capacitatea maximă a spațiului, dacă incidența cumulată la 14 zile a cazurilor din județ/localitate este mai mică sau egală cu 3/1.000 de locuitori, cu obligativitatea purtării măștii de protecție.

 

MĂSURI PENTRU PREVENIREA CONTAMINĂRII CU NOUL CORONAVIRUS SARS-COV-2 ȘI PENTRU ASIGURAREA DESFAȘURĂRII ACTIVITĂȚILOR ÎN CONDIȚII DE SIGURANȚĂ SANITARĂ ÎN DOMENIUL CULTURII:

  • Măsurarea temperaturii prin termometru noncontact. Persoanele care refuză sa le fie verificată temperatura NU vor avea acces în sală;
  • NU se va permite accesul persoanelor simptomatice (tuse, strănut, rinoree, febră peste 37,3, stare generală modificată);
  • Accesul în spațiu se face cu respectarea de către participanți a distanțării de minimum 1,5m;
  • Accesul publicului va fi permis numai în condițiile purtării măștii de protecție pe toată durata evenimentului. Masca trebuie să acopere gura și nasul;
  • Se interzice consumul de mâncare și băuturi în sala de spectacol;
  • Accesul în sală se face cu 20 minute înaintea orei de începere a spectacolului;

 

ORGANIZATORII