Constelații și Când timpul stă pe loc, în competiție la UNDERCOULD, pe 27 și 29 august 2018

 

Pe 27 și 29 august vă așteptăm la UNDERCLOUD, ARCUB – Gabroveni.

Spectacolele Constelații de Nick Payne și Când timpul stă pe loc de Donald Margulies au fost selectate și participă în competiție la ediția a 11-a a Undercloud – Festival de Teatru Independent de Orice.

Spectacolele au fost lansate la începutul stagiunii trecute și s-au jucat, la sediu, de cele mai multe ori cu casa închisă.

„Constelații” este o piesă despre liberul arbitru și prietenie, despre teoria multiversului cuantic, dragoste și miere. Despre un cuplu ce trece dincolo de continuum spațiu/timp ca să exploreze posibilitățile infinite ale dragostei care-l leagă. Marianne (Ioana Barbu) este fizician la Universitatea din Sussex, Roland (Marin Grigore) este un simplu apicultor. Se cunosc întâmplător, la un grătar. Prima întâlnire nu iese deloc bine. Dar noroc că există și o a doua șansă, și o a treia, și a patra.
Videoproiecțiile din spectacol sunt semnate de Ovidiu Cotârță, muzica originală îi aparține lui Marin Grigore, iar regia este semnată de George Dogaru.

“Când timpul stă pe loc” este o poveste despre viață, cuplu, profesie, iubire, în confruntarea cu vremurile pe care le trăim, marcate de presiunea cotidianului, violență, război. Sarah (Mihaela Sîrbu), fotoreporter de război, și James (Andi Vasluianu), scriitor și jurnalist, întorși din Irak, încearcă să se readapteze vieții civile. Richard (Dorin Andone), prieten apropiat al celor doi și, totodată, editorul lor la revistă, începe o viață nouă, alături de o femeie mult mai tânără decât el, Mandy (Diana Roman), organizator de evenimente. Două povești de dragoste, două traiectorii pe cât de previzibile, la prima vedere, pe atât de surprinzător imprevizibile. 
Scenografia spectacolului este semnată de Romulus Boicu, iar traducerea și regia îi aparțin lui Bogdan Budeș. Spectacolul a fost realizat cu sprijinul donațiilor prietenilor producători, în urma unei campanii de crowdfunding inițiată de regizor și a fost cofinanțat de UNITER, în urma sesiunii de finanțare din fondurile de timbru teatral, aprilie 2016.

 

BILETE

Constelații – 27 august, ora 19.00
MyStage: https://bit.ly/2KRk4Qr
Eventbook: https://bit.ly/2Otz35i

Când timpul stă pe loc – 29 august, ora 21.30
MyStage: https://bit.ly/2OAzgDN
Eventbook: https://bit.ly/2P8rz8W

Ne vedem la UNDERCLOUD!

 

Contact

Costinela Caraene

Coordonator Comunicare – Teatrul de Artă București

Tel.: 0722.243.950

E-mail: comunicare@teatruldearta.ro