CONSTELAȚII de Nick Payne, premiera pe 15 și 28 septembrie

constelatii

 

Teatrul de Artă București anunță prima nouă producție din programul stagiunii 2017-2018: spectacolul CONSTELAȚII de Nick Payne, în regia lui George Dogaru. Spectacolul va avea premiera vineri, 15 septembrie și joi, 28 septembrie, orele 19.15, la Teatrul de Artă București, din str. Sfântul Ștefan nr. 21.

CONSTELAȚII este o piesă despre liberul arbitru și prietenie. Despre teoria multiversului cuantic, dragoste și miere. Marianne este fizician la Universitatea din Sussex, iar Roland este un simplu apicultor. Se cunosc întâmplător. Prima întâlnire nu iese deloc bine. Dar noroc că există și o a doua șansă, și o a treia, și a patra…

“Povestea lui Nick Payne este jucăușă, inteligentă și plină de idei și, în același timp, trezește o puternică emoție.” (Daily Telegraph)

Prima montare după Constelații a avut premiera la Royal Court Theatre, Londra, în ianuarie 2012. Apoi, spectacolul a fost transferat la Duke of York’s Theatre, Londra, în noiembrie 2012. Trei ani mai târziu, spectacolul a avut premiera și pe Broadway, la Samuel J. Friedman Theatre, avându-i protagoniști pe Jake Gyllenhaal și Ruth Wilson. A fost un succes răsunator.

Montarea de la București îi are în distribuție pe Ioana Barbu și Marin Grigore.
Scenografia este semnată de Romulus Boicu.
Muzica originală: Marin Grigore
Videoproiecție: Ovidiu Cotârță
Grafică și fotografie: Mihnea Irimia 
Regia: George Dogaru

Bilete pentru premiera CONSTELAȚII, din 15 și 28 septembrie, sunt disponibile pe MyStage.ro și Eventim.ro.

 

Costinela Caraene

Coordonator Comunicare – Teatrul de Artă București

Tel: 0745.25.95.85, e-mail: comunicare@teatruldearta.ro