Dana Voicu și Liviu Cheloiu, Premii pentru interpretare, la Comic 7 B, pentru rolurile din spectacolul ȘASE DIN 49

Dana Voicu_Liviu Cheloiu_Premii Buzau_Comic 7 B

 

Sâmbătă, 23 septembrie, actorii Dana Voicu și Liviu Cheloiu au primit, fiecare, Premiul pentru interpretare, la Comic 7 B – Festival Internațional de Teatru Independent de Comedie, pentru rolurile din spectacolul ȘASE DIN 49 de Spiró Győrgy, producție a Teatrului de Artă București.

ȘASE DIN 49 spune povestea unui cuplu de oameni simpli, părinți a doi copii adolescenți, care câștigă, într-o bună zi, la loto, 10 milioane de euro. Câștigul se transformă într-o provocare pentru ei și realtia lor, iar povestea, într-o tragi-comedie care culminează cu un gest extrem.

ȘASE DIN 49 este prima montare scenică a regizorului de film Alexandru Maftei, o montare de succes care, încă din anul lansării (2014), a fost invitată și s-a jucat în cadrul Festivalului Național de Teatru.

Festivalul Comic 7 B s-a desfășurat în perioada 17-23 septembrie, la Buzau, si s-a aflat, anul acesta, la a doua ediție, iar Teatrul de Artă București, la a doua participare în cadrul evenimentului. Și de la ediția de anul trecut, Teatrul de Artă București s-a întors acasă cu două premii: Cel mai bun spectacol, pentru montarea CERERE ÎN CĂSĂTORIE de A.P. Cehov, în regia lui Victor Olăhuț, și Cel mai bun actor, George Constantinescu, pentru rolul Ivan Vasilievici din Cerere în căsătorie.

În luna octombrie, spectacolul ȘASE DIN 49 poate fi văzut la Teatrul de Artă București, iar biletele sunt disponibile pe MyStage.ro și Eventim.ro.

 

Contact:

Costinela Caraene

Coordonator Comunicare – Teatrul de Artă București

Tel: 0745.25.95.85, e-mail: comunicare@teatruldearta.ro