Pe 10 septembrie, tradiționalul “PAM PAM”, la 25 de ore de teatru non-stop Sibiu

25 ore teatru non-stop_2017

 

Este deja o tradiție ca sibienii și publicul venit de pretutindeni, la Sibiu, la Festivalul 25 de Ore de Teatru Non Stop, să vadă spectacolul PAM PAM, al Teatrului de Artă București.

Am fost invitați și anul acesta, așadar pe 10 septembrie, la ora 15.00, vă așteptăm, cu mic, cu mare, în Grădina BIS Teatru.

PAM PAM este un one man show realizat după pamfletele lui Constantin Tănase și susținut de George Constantinescu. O comedie antrenantă, scrisă acum 80 de ani, despre România de-atunci și de-acum, surprinzator, aceeași.
În anul 2015, în cadrul aceluiași festival, cu prilejul Zilei Mondiale a Teatrului, George Constantinescu a făcut din PAM PAM un spectacol-maraton, jucându-l timp de 25 de ore, non stop, în diferite spații convenționale sau neconvenționale, din Sibiu. A fost o performanță unică în țară.

„Este felul nostru de a-l omagia pe Constantin Tănase, un simbol al comediei românești. PAM-PAM este un spectacol al unei companii reprezentative pentru spațiul independent românesc, Teatrul de Artă București.”- George Constantinescu.

Programul integral al Festivalului îl găsiți aici:  http://respirateatru.ro/program/

Ne vedem și la Sibiu! 

 

Costinela Caraene

Coordonator Comunicare – Teatrul de Artă București

Tel: 0745.25.95.85, e-mail: comunicare@teatruldearta.ro