“O noapte pe dos” și “Șase din 49”, la Comic 7 B

Comic 7 B_2017

 

Luna aceasta, ne reîntoarcem, cu mare bucurie, la Buzău.

Pe 19 și 22 septembrie, de la orele 18.00, spectacolele O NOAPTE PE DOS de Xavier Durringer și ȘASE DIN 49 de Spiró György, se joacă în cadrul celei de-a doua ediții a Festivalului Comic 7 B, un eveniment dedicat comediei și organizat cu iscusință și energie bună.

O NOAPTE PE DOS, în regia lui Tudor Țepeneag și avându-i în distribuție pe Marcela Motoc și George Constantinescu, este una din premierele stagiunii 2016-2017, fiind selectată anul acesta și în UNDERCLOUD – Festival de Teatru Independent de Orice.

ȘASE DIN 49, în regia lui Alexandru Maftei, avându-i în distribuție pe Dana Voicu și Liviu Cheloiu, este o montare de succes, pe un text excepțional, care în anul 2014 a fost invitată și s-a jucat în cadrul Festivalului Național de Teatru.

Comic 7 B este un festival de care ne leagă o amintire vie și foarte plăcută: anul trecut, la prima ediție, producția noastră, CERERE ÎN CĂSĂTORIE de A.P. Cehov, în regia lui Victor Olăhuț, a câștigat Premiul pentru cel mai bun spectacol, iar pentru rolul său, George Constantinescu a câștigat Premiul pentru cel mai bun actor.

Nu ne rămâne decât să vă așteptăm, cu drag și veselie, la Comic 7 B, și să vă urăm destindere plăcută!

Programul integral și toate detaliile, pe pagina de Facebook a festivalului: https://www.facebook.com/comic7b/

 

Costinela Caraene

Coordonator Comunicare – Teatrul de Artă București

Tel: 0745.25.95.85, e-mail: comunicare@teatruldearta.ro