Seară de acordeon cu Elvis Buruiană

Elvis Constantin Buruiană – un artist cu mult talent, energie, cu pasiune pentru muzică, cu foarte mult studiu, cu o dexteritate și o ingeniozitate desăvârșite!

Atunci când cântă la acordeon, lui Elvis i se înseninează fruntea şi-i apar zâmbetul și bucuria de a interpreta. Elvis Buruiană și-a creat un stil personal și abordează cu succes mai multe genuri muzicale: muzică românească, tradiţională, muzică de cafe-concert, clasică, tango, vals, multe dintre interpretările sale fiind combinaţii între clasic şi jazz.

Elvis este recunoscut pentru stilul lui în forţă, foarte rapid şi creativ, cu solouri lungi, elaborate. El ia un refren vechi lăutăresc sau o temă dintr-o horă şi construieşte de acolo, transformă, multiplică sentimentul acela în ore întregi de improvizaţie. Elvis Buruiană trece foarte uşor de la „Constantine, Constantine” la „Libertango”, cu multe momente de solistică în care trece de la teme lăutăreşti la Paganini şi Piazzola. Schimbările elegante de ritm îi fac pe oamenii din public să îşi mişte lent-aprobator capul sau să ridice câte o mână arătând spre cer.

BILETE:

🎟 mySTAGE: https://www.mystage.ro/spectacole/elvis-buruiana-concert-acordeon-4046/

*****
IMPORTANT

❗ Începând cu data de 9 martie 2022, autoritățile au ridicat starea de alertă și restricțiile cu privire la organizare și participarea la spectacolele de teatru.

Accesul nu mai este condiționat de prezentarea Certificatului verde.

Așezarea în sală se face fără păstrarea de locuri libere.

❗Pentru siguranța tuturor, echipa Teatrului de Artă București va continua să igienizeze și să dezinfecteze cu strictețe spațiul și vă recomandă ca, la rândul dumneavoastră, să vă protejați.
Dacă aveți simptome de viroză, chiar și minore, vă mulțumim că alegeți să rămâneți acasă și să aveți grijă de sănătatea dumneavoastră.

– Vă rugăm să respectați ora de începere a spectacolului, scrisă pe bilet. Spectacolul începe în cel mai scurt timp, odată cu încheierea tuturor pregătirilor tehnice necesare.

– După începerea spectacolului, accesul în sală nu mai este permis, iar biletele își pierd valabilitatea.

– Ratarea vizionării unui spectacol din cauza neprezentării la ora anunțată nu dă dreptul la returnarea costului biletului sau la utilizarea lui la o reprezentaţie ulterioară.

– Biletele pot fi schimbate sau contravaloarea lor poate fi returnată doar în cazul anulării/reprogramării spectacolului.

– Pe durata desfășurării spectacolului, nu este permisă folosirea aparaturii foto-video sau a camerei de luat vederi a telefonului mobil.

– Din respect pentru actori și spectatori, vă rugăm ca, în timpul spectacolului, să țineți telefoanele închise, pe modul Avion sau Silențios și să păstrați liniștea.

Vă mulțumim și vă așteptăm cu drag.

Date

iul. 14 2023
Expired!

Time

7:00 pm - 10:00 pm

Organizer

Teatrul De Artă București
Phone
0722.227.053
Email
rezervari@teatruldearta.ro

Location

Teatrul de Artă București
Str. Sfântul Ștefan nr. 21, sector 2, București