Necăsătoria

NECĂSĂTORIA după Matt Morillo

Traducerea: Iulia Alexandra Neacșu
Cu: Ariadna Elena Șeulean, Theodor Costache
Scenografia: Dana Petre
Regia: George Constantinescu

Amy și Sean, doi oameni aflați într-o relație, se întorc de la o nuntă unde ea a prins buchetul și el jartiera. Amy începe să viseze la ziua în care va fi mireasă.

Care este legătura dintre iubire și căsătorie? Cât este tradiție/educație și cât este dorință, în decizia de a ne căsători? Cât ajută sau cât incurcă o căsătorie, iubirea? Vrem sau trebuie să ne căsătorim?

Acestea sunt întrebările pe care ni le-am pus lucrând cu mare plăcere la un spectacol despre relațiile amoroase moderne, supuse tradițiilor mai mult sau mai puțin potrivite vremurilor noastre.

“Necăsătoria” este un spectacol comic, acid, inconfortabil și jucăuș, în același timp.

***Invitat la FITIC – Festivalul Internațional de Teatru Independent Constanța, 2019

Realizat în coproducție de Teatrul de Artă București și Teatrul Nou

🎟 BILETE 🎟

mySTAGE: https://www.mystage.ro/spectacole/necasatoria-3837?af=41

 

*****
IMPORTANT

❗ Începând cu data de 9 martie 2022, autoritățile au ridicat starea de alertă și restricțiile cu privire la organizare și participarea la spectacolele de teatru.

Accesul nu mai este condiționat de prezentarea Certificatului verde.

Așezarea în sală se face fără păstrarea de locuri libere.

❗Pentru siguranța tuturor, echipa Teatrului de Artă București va continua să igienizeze și să dezinfecteze cu strictețe spațiul și vă recomandă ca, la rândul dumneavoastră, să vă protejați.
Dacă aveți simptome de viroză, chiar și minore, vă mulțumim că alegeți să rămâneți acasă și să aveți grijă de sănătatea dumneavoastră.

– Vă rugăm să respectați ora de începere a spectacolului, scrisă pe bilet. Spectacolul începe în cel mai scurt timp, odată cu încheierea tuturor pregătirilor tehnice necesare.

– După începerea spectacolului, accesul în sală nu mai este permis, iar biletele își pierd valabilitatea.

– Ratarea vizionării unui spectacol din cauza neprezentării la ora anunțată nu dă dreptul la returnarea costului biletului sau la utilizarea lui la o reprezentaţie ulterioară.

– Biletele pot fi schimbate sau contravaloarea lor poate fi returnată doar în cazul anulării/reprogramării spectacolului.

– Pe durata desfășurării spectacolului, nu este permisă folosirea aparaturii foto-video sau a camerei de luat vederi a telefonului mobil.

– Din respect pentru actori și spectatori, vă rugăm ca, în timpul spectacolului, să țineți telefoanele închise, pe modul Avion sau Silențios și să păstrați liniștea.

Vă mulțumim și vă așteptăm cu drag.

feb. 03 2023
Expired!
7:00 pm - 8:00 pm

Organizer

Teatrul De Artă București
Phone
0722.227.053
Email
rezervari@teatruldearta.ro

Location

Teatrul de Comedie
Strada Sfântul Dumitru 2, București