Viața unui spectacol începe încă de când e doar o idee, un sâmbure de adevăr și frumos, care visează să crească și să bucure suflete. Pentru asta, e nevoie de multa grijă și pasiune din partea celor care îl cultivă.

În cei 3 ani de la înființare, Teatrul de Artă București a reușit să împlinească destinul a numeroase spectacole, prin resurse proprii. Succesul Teatrului, măsurat în zâmbete și aplauze, ne obligă să mergem mai departe, să înălțăm standardele și să oferim spectatorilor noștri proiecte și mai îndrăznețe.

De aceea, avem nevoie de ajutorul tău! Teatrul de Artă București a pregătit o serie de schițe de proiect, dintre care poți alege una, pe care să o sprijini pentru a deveni spectacol. Implicarea ta poate fi de orice natură – financiară, materială, morală…,poți interveni în oricare din stadiile producției, poți fi alături de noi în calitate de sponsor, partener, prieten sau simplu spectator. Orice ajutor e binevenit și îți vom fi recunoscători!

Îți mulțumim în numele spectatorilor pe care speram să îi bucurăm împreună și te așteptăm la sediul nostru din Str. Sf. Ștefan 21. Pentru mai multe detalii, ne poți contacta la telefon 0737.904.932 sau ne poți scrie la office@teatruldearta.ro.

Pachet “Sponsor” – puteţi adopta una dintre viitoarele producţii TAB prin finanţarea punerii ei în scenă. Pentru aceasta, spectacolul vă va purta numele în lumina reflectoarelor oricunde se va plimba şi oriunde se va juca.

Pachet “Partener” – puteţi adopta una sau mai multe dintre producţiile TAB prin promovarea acestora prin canalele media pe care le gestionaţi şi prin toate metodele neconvenţionale şi creative la care vă gândiţi. Pentru aceasta, numele vostru va fi evidenţiat pe toate afişele, biletele, flyer-ele de prezentare ale spectacolului.

Pachet “Prieten” – puteţi adopta una sau mai multe din viitoarele producţii TAB prin rezervarea locului în sala de teatru şi prin vizionarea spectacolului, singur sau împreună cu gaşca voastră de prieteni.