Activitate suspendată până la 31 martie – pentru siguranța publicului și a artiștilor

Dragii noștri,

Având în vedere evoluția situației COVID 19, considerăm că măsurile de prevenție pe care le-am adoptat nu ar putea garanta, sută la sută, desfășurarea activității Teatrului de Artă București în afara oricărui risc, atât pentru public, cât și pentru artiști. Vă mulțumim că, în pofida știrilor din ultimele 24 de ore, ați rămas alături de noi și v-ați dorit, în continuare, să participați la evenimentele noastre din această perioadă. 

În actualele condiții, însă, pentru siguranța voastră și a echipelor de artiști, am fost nevoiți să luăm următoarele decizii:

***Teatrul de Artă București își suspendă complet orice activitate – atât reprezentarea spectacolelor cât și cursurile Școlii de teatru pentru copii – până la data de 31 martie 2020
***Atât spectacolele de teatru cât și cursurile urmează a fi reprogramate imediat ce desfășurarea lor se va putea face în condiții de absolută siguranță
***Toate biletele achiziționate pentru spectacolele lunii martie își păstrează valabilitatea – datele reprezentațiilor urmează să le stabilim și să le anunțăm imediat ce condițiile vor permite reluarea activității
***Pe aceia dintre voi care optează pentru restituirea contravalorii biletelor îi rugăm să ne contacteze pe adresa: comunicare@teatruldearta.ro (mesaj cu adresa de e-mail de pe care s-a făcut comanda precum și numărul comenzii)

Este o perioadă dificilă pentru toți, dar respectând regulile de prevenție și având grijă față de sine și față de ceilalți, vom trece cu bine peste ea.

Sectorul cultural independent, din păcate, se numără printre cele care vor fi puternic afectate de noul context.
Teatrul de Artă București este un teatru independent 100% și își susține toate cheltuielile – chirie, utilități, producție de spectacole etc. – exclusiv din vânzarea biletelor la spectacole și din organizarea de cursuri. Suspendarea, chiar și temporară, a acestor activități, ar putea însemna imposibilitatea de a ne păstra sediul și de a mai putea continua să existăm și să vă bucurăm.

În acest moment căutăm soluții, dar ne vedem nevoiți să apelăm și la susținerea voastră financiară, pentru a depăși această etapă.

DONAȚII: RO39BRDE426SV83707224260
BRD Agenția Corbeni
Beneficiar: Asociația Teatrul de Artă București
CIF: 30908830

Descărcați contractul de sponsorizare de aici

Vă mulțumim.

Echipa Teatrului de Artă București,
o mână de oameni inimoși, convinși că arta poate vindeca societăți

Contact: 0728059195 / 0745259585