Bilete la spectacolele noastre, acum și la două Case de bilete

Dragi spectatori,

Pentru a evita situațiile neplăcute în care rezervări neonorate în serile de spectacol blochează locuri și, implicit, accesul altora dintre dumneavoastră la reprezentațiile noastre, începând cu luna februarie 2016 oferim posibilitatea achiziționării biletelor nu doar online ci și la două case de bilete, după cum urmează:

BILETE ONLINE pe www.teatruldearta.ro/bilete și Eventim.ro

REZERVĂRI la 0737.904.932 / rezervari@teatruldearta.ro
Biletele rezervate trebuie achiziționate cu minimum 1 zi înainte de data spectacolului.
Puncte de vânzare a biletelor:
– casa de bilete a Teatrului de Artă București, str. Sfântul Ștefan nr. 21 (luni-vineri: 11.00 – 17.00 și în toate serile cu spectacole ale Teatrului de Artă București)
– casa de bilete: stația de Metrou Unirii 1, intrarea dinspre Curtea de Apel, vis-a-vis de Casa de abonamente elevi și studenti (luni-vineri: 9.00 – 19.00; sâmbăta: 10.00 – 14.00)

În cazul în care nu reușiți să achizitionați biletele, vă rugăm să sunați în ziua spectacolului la 0737.904.932 pentru reconfirmarea rezervării.

Valabilitatea rezervării se pierde pentru biletele neridicate până în pre-ziua evenimentului ori în cazul neconfirmării telefonice a acesteia în ziua spectacolului, iar locurile vor fi puse în vânzare liberă la recepția Teatrului de Artă București, înaintea evenimentului.

Vă mulțumim și vă așteptăm cu drag.