Teatrul de Artă București, 5 spectacole reprezentare la 4 Festivaluri de teatru

Între 2 și 8 noiembrie 2015, Teatrul de Artă București (TAB) își așteaptă publicul la 5 spectacole din cadrul Festivalului Național de Teatru Independent, ediția a III-a.  TAB va prezenta, în concurs, două producții proprii și va fi gazda a trei producții ale altor teatre independente din țară.

Pe 4 şi 6 noiembrie, în cadrul Festivalului Național de Teatru Independent, Teatrul de Artă București prezintă spectacolele Și veni bărbatul la femeie, de Semion Zlotnikov, și Dureri fantomă, de Vasili Sigarev, ambele în regia lui Bogdan Budeș. Primul, o comedie acidulată, cu replici strălucitoare, în care actorii Mihaela Sîrbu și Lucian Pavel joacă eterna tandră și stângace luptă a apropierii, al doilea, un text despre o lume brutală în care se consumă drama unei femei bântuite de propriul trecut, trăit cu forță și emoție de actorii George Constantinescu, Rareș Andrici și Mihaela Popa. Pentru rolul Gleb, din spectacolul Dureri fantomă, George Constantinescu a obținut, în toamna aceasta, premiul pentru Cel mai bun actor în rol masculin, la Maratonul Teatrului Independent – Bucharest Fringe.

 

Festivalul Național de Teatru Independent este a patra manifestație culturală la care Teatrul de Artă București participă de la începutul acestei stagiuni.

 

Între 2 și 11 octombrie, Teatrul de Artă București a fost prezent la Maratonul Teatrului Independent – Bucharest Fringe, ediția a V-a, cu producția premiată, Dureri fantomă, și a găzduit alte patru spectacole în cadrul festivalului. Tot pe scena TAB a avut loc și Festivitatea de premiere a Maratonului Teatrului Independent – Bucharest Fringe precum și Show-case „Best of Gala Hop”, gala tinerilor actori independenți.

 

Pe 17 octombrie, Teatrul de Artă București a fost invitat la Piatra Neamț, la Festivalul Pledez pentru Tine(ri), cu spectacolul Fă tu primul pas, de Jean Claude Carrière, în regia lui Andrei Munteanu, cu Raluca Aprodu și Marius Călugărița.

 

Pe 23 octombrie, Teatrul de Artă București participă la Festivalul Antagon, de la Timișoara, cu spectacolul Dureri fantomă, în regia lui Bogdan Budeș.

 

Pentru Festivalul Național de Teatru Independent, biletele se pun în vânzare începând cu 23 octombrie.

 

Programul complet al Festivalului, pe www.fnti.ro.

Programul reprezentațiilor găzduite de Teatrul de Artă București, pe www.teatruldearta.ro

Rezervări și bilete : 0737 904 932 | rezervari@teatruldearta.ro | sau în rețeaua Eventim.

 

Contact:

Costinela Caraene

Comunicare – Teatrul de Artă București

Tel: 0745.25.95.85, e-mail: comunicare@teatruldearta.ro