TAB_6din49_13Afis_Insomniacii

 

Ce faci în săptămâna ȘCOALA ALTFEL?

Hai la teatru!

Pentru anul acesta, îți propunem spectacolele ŞASE DIN 49 de Spiró György, INSOMNIACII de Mimi Brănescu și CERERE ÎN CĂSĂTORIE de A.P. Cehov.

 

ŞASE DIN 49 spune povestea unui cuplu de oameni simpli, părinti a doi adolescenți, care se trezesc, într-o bună zi, câstigatorii a 10 milioane de euro, la loto.
Spectacolul a participat, anul acesta, la Comic 7 B – Festival Internațional de Teatru Independent de Comedie, de unde s-a întors cu două premii pentru interpretare:
Dana Voicu – Premiul pentru cea mai bună actriță și Liviu Cheloiu – Premiul pentru cel mai bun actor
În anul 2014, spectacolul a fost invitat și a participat în FNT – Festivalul Național de Teatru. 
Recomandat elevilor din clasele IX-XII, părinților și profesorilor. Citeste mai multe, aici.

Preţ bilet : 21 lei – elevi 

Gratuit pentru adulții care însoțesc grupul – 1 adult/10 elevi

 

INSOMNIACII este o comedie despre banalitatea vieții și despre oameni rătăcind în absurd, care se agață de gânduri revelatoare, oricât de caraghioase, în speranța ieșirii din anonimat. Spectacolul a participat la nu mai puțin de 8 festivaluri naționale de teatru, între care și Festivalul Comediei Românești – FESTCO, și îl recomandăm elevilor din clasele IX-XII și, desigur, părinților și profesorilor.  Citește mai multe, aici

Preţ bilet : 21 lei – elevi 

Gratuit pentru adulții care însoțesc grupul – 1 adult/10 elevi

 

CERERE ÎN CĂSĂTORIE* este  alegerea ideală pentru o ieșire la teatru, atât pentru elevi (clasele V – XII) cât și pentru profesori și părinți, fiind o montare tonică, după un clasic al literaturii ruse. Spectacolul a avut premiera în decembrie 2015 și se bucură de o mare apreciere din partea publicului de toate vârstele, jucându-se, adesea, cu casa închisă. In vara lui 2016, a câștigat Premiul pentru cea mai bună comedie și Premiul pentru cel mai bun rol masculin, la Comic 7 B – Festival Internațional de Teatru Independent de Comedie. Citește mai multe, aici

*Spectacolul se poate programa începând cu lunile februarie-martie 2018.

Preţ bilet : 21 lei – elevi 

Gratuit pentru adulții care însoțesc grupul – 1 adult/10 elevi

 

Capacitatea salii este de 75 locuri, iar o reprezentație se joacă pentru un număr minim de 65 de plătitori (elevi) + adulții însoțitori.  

 

Scrie-ne la e-mail: comunicare@teatruldearta.ro sau sună la tel. 0722.243.950 / 0745.25.95.85, și află cum poți avea o experiență unică, în săptămâna Școală altfel!

 

Programează-ți, din timp, spectacolul care se va juca doar pentru școala ta! 

 

Te așteptăm cu drag și îți garantăm bucuria și voia bună.

Echipa Teatrului de Artă București