bath-laugh-a-minute

1.   MC – PARTY!

O petrecere este o petrecere. Dar diferența între o petrecere și un suflet de petrecere stă în detalii. De fiecare dată. Iar noi îți garantăm cireașa de pe tort: MC-ul (probabil) perfect.

Actorii *George Constantinescu și *Paula Chirilă sunt sufletul veseliei și al antrenului.

Joviali, spirituali, parteneri de scenă într-o comedie savuroasă, cerută de publicul din București și din țară, de peste 7 ani, Geo și Paula au o experiență de mai bine de 14 ani în zona de prezentatori – Masters of Ceremonies.

În funcție de amploarea petrecerii, poate veni doar unul dintre ei sau pot veni împreună. În orice variantă, te asigurăm că vei cere șefilor petreceri mai dese. Și, la urma urmelor, meriți să le ai.

 

MC1TAB

*George Constantinescu

Geo a înființat, în 2010, Teatrul de Artă București pe scena căruia a jucat și joacă în 8 producții. Performanța din spectacolul „Dureri fantomă” i-a adus două Premii pentru cel mai bun actor: la Festivalul Internațional de Teatru Independent Constanța și la Maratonul Teatrului Independent – Bucharest Fringe, iar în 2016 a câștigat Premiul pentru cel mai bun actor în spectacolul „Cerere în căsătorie” de Cehov, la Festivalul Comic 7B.
Din 2012, dezvoltă structura de curs și este instructor la Cursul de dezvoltare personală prin teatru, al Teatrului de Artă București.
Iar din 2003, este trainer de comunicare prin teatru, prezentator și MC la diverse evenimente corporate ale BCR, BRD, Pepsi, Colliers International, Philips, Dacia, HP, Colliers International, Alpha Bank, Adecco România, Petrom, Unilever, Procter&Gamble, Teva Farmaceutic România, KFC, HP, Emag, Hilti, Groupama, Holcim, Ministerul Tineretului şi Sportului, Ecolab, Meridian, Dacia, Discovery, Pfizer.

*Paula Chirilă

Actriță de teatru și film. Pe Paula o știi, cel mai probabil, de la emisiuni ale Televiziunii Române și ale Televiziunii Antena 1, dar și din film (lungmetrajul „Margo” și scurtmetrajul „Nunta”) și, fără doar și poate, de la teatru (comedia „Un bărbat și mai multe femei”, a Teatrului de Artă București). În paralel, este profesoară la Școala de televiziune Tudor Vornicu.

 

SALA CHIRIE TAB

 

2 .  Teatrul de Arta Bucuresti – GAZDA EVENIMENTULUI TĂU (închirierea sălii de spectacol)

Dacă esti în căutarea unui spațiu inedit pentru evenimentul pe care îl organizezi, Teatrul de Artă București îți pune la dispoziție sala de spectacole – o sală de treatru clasică, cu fotolii elegante, situată central, în zona Universitate – Izvorul rece.~
Sala are o capacitate de 75 de locuri, cu posibilitatea extinderii, după caz, până la 95, scenă spaționasă, culise, cabină pentru artiști, precum și un foyer intim.
Echipamentul de sunet și lumini și asistența tehnică, pe toată durata evenimentului, sunt la cele mai înalte standarde de performanță.
Sala oferă condiții excelente pentru organizarea serbărilor și petrecerilor, susținerea de spectacole pentru adulți și copii, organizarea de cursuri, conferințe, filmări, lansări de carte, workshop-uri, conferințe de presă.

Iar noi avem experiență în lucrul cu persoane de toate vârstele și ne bucurăm să îți fim alături, iar evenimentul să fie o reușită.

 

Contactează-ne:

Tel.: 0740.006.755

E-mail : corporate@teatruldearta.ro

Ne bucurăm să-ți oferim detalii și să-ți fim de folos cu toată priceperea.