de Donald Margulies

Cu: Mihaela Sîrbu, Alexandru Papadopol, Claudiu Istodor, Diana Roman

Scenografia: Romulus Boicu

Fotografie si afiș: Dan Andrei

Traducerea și regia: Bogdan Budeş

SINOPSIS

Sarah (Mihaela Sîrbu), fotoreporter de război, și James (Alexandru Papadopol), scriitor și jurnalist, întorși din Irak, încearcă să se readapteze vieții civile.

Richard (Claudiu Istodor), prieten apropiat al celor doi și, totodată, editorul lor la revistă, începe o viață nouă, alături de o femeie mult mai tânără decât el, Mandy (Diana Roman), organizator de evenimente.

Două povești de dragoste, două traiectorii pe cât de previzibile, la prima vedere, pe atât de surprinzător imprevizibile.„Când timpul stă pe loc” este, esențialmente, o poveste despre viață, cuplu, profesie, iubire în confruntarea cu vremurile pe care le trăim, marcate de presiunea cotidianului, violență, război.

O producție* a Teatrului de Artă București*Cu sprijinul donațiilor PRIETENILOR PRODUCĂTORI, în urma unei campanii de crowdfunding inițiată de regizorul Bogdan Budeș.*Cofinanțată de UNITER, în urma sesiunii finanțare din fondurile de timbru teatral, aprilie 2016

Participări la festivaluri:***Premiul pentru cea mai bună actriță (Mihaela Sîrbu), la UNDERCLOUD – Festival de Teatru Independent de Orice, 2018*

Selectat la UNDERCLOUD – Festival de Teatru Independent de Orice, 2018

Invitat la FesTin – Festival de teatru și film de scurt metraj pentru tineret, Caracal, 2018