Ursu’, spectacol de teatru în aer liber

de A.P. Cehov

Cu: Elena Ariadna Șeulean, Theo Costache, Eduard Cârlan

Traducerea: Bogdan Budeș

Regia: George Constantinescu

 

Iubirea nu alege. Vine, de fiecare dată, pe nepregătite și, de cele mai multe ori, poveștile se nasc între personalități diametral opuse.

Atașată de amintirea soțului ei, văduva Elena Ivanovna Popova jură că va trăi în izolare, până la sfârșitul zilelor, avându-l alături doar pe valetul Luka. Dar la conac apare tânărul moșier Grigori Stepanovici Smirnov care caută să-și recupereze banii cu care soțul văduvei îi rămăsese dator.

Se spune că nici o poveste de iubire nu incepe până când precedenta nu este epuizată. Dar ce faci când marea iubire vine chiar la parastasul fostei iubiri?
Cu un discurs ce ironizeaza misoginismul, infatuarea si ipocrizia, Ursu’ este o comedie viscerală despre metehnele iubirii.

 

Accesul publicului se face începând cu ora 18.30.

Spectacolul va avea loc în aer liber și face parte din stagiunea de vară – Teatru sub stele.


 

*****
IMPORTANT

Vă rugăm să respectați ora de începere a spectacolului, scrisă pe bilet. Spectacolul începe în cel mai scurt timp, odată cu încheierea tuturor pregătirilor tehnice necesare.

După începerea spectacolului, accesul în sală NU mai este permis, iar biletele își pierd valabilitatea.

Ratarea vizionării unui spectacol din cauza neprezentării la ora anunțată nu dă dreptul la returnarea costului biletului sau la utilizarea lui la o reprezentaţie ulterioară.

Biletele pot fi schimbate sau contravaloarea lor poate fi returnată doar în cazul anulării/reprogramării spectacolului.

Pe durata desfășurării spectacolului, nu este permisă folosirea aparaturii foto-video sau a camerei de luat vederi a telefonului mobil.

Din respect pentru actori și spectatori, vă rugăm ca, în timpul spectacolului, să țineți telefoanele închise, pe modul Avion sau Silențios și să păstrați liniștea.

Vă mulțumim.

 

MĂSURI PENTRU PREVENIREA CONTAMINĂRII CU NOUL CORONAVIRUS SARS-COV-2 ȘI PENTRU ASIGURAREA DESFAȘURĂRII ACTIVITĂȚILOR ÎN CONDIȚII DE SIGURANȚĂ SANITARĂ ÎN DOMENIUL CULTURII:

  • Măsurarea temperaturii prin termometru noncontact. Persoanele care refuză sa le fie verificată temperatura NU vor avea acces în sală;
  • NU se va permite accesul persoanelor simptomatice (tuse, strănut, rinoree, febră peste 37,3, stare generală modificată);
  • Accesul în spațiu se face cu respectarea de către participanți a distanțării de minimum 1,5m;
  • Accesul publicului va fi permis numai în condițiile purtării măștii de protecție pe toată durata evenimentului. Masca trebuie să acopere gura și nasul;
  • Se interzice consumul de mâncare și băuturi în sala de spectacol.

 


Data

iul. 02 2021

Ora

8:00 pm

Organizator

Teatrul De Artă București
Tel:
0727.094.612
Email
office@teatruldearta.ro

Locație

La Arțar
Str. Colentina 59B, sat. Călugăreni, com. Conțești, jud. Dâmbovița