Prima dată I de Ken Davenport și oameni reali, la fel ca tine

Cu: Bianca Archip, Anastasia Dadé, Adrian Loghin, Tiberius Zavelea
Regia: Marcela Motoc
Asistent regie: Maximilian Liford
Scenografia: Șteff Chelaru
Sound Design: Ștefan Puia (Ursu)
Light Design: Vlad Lăzărescu
O producție ASOCIAȚIA CORTINA & SAS UNATC

Patru actori descriu prima experiență sexuală a unor oameni adevărați, oameni ca tine, ca noi. PRIMA DATĂ a apărut ca să provocăm oamenii să vorbească despre această primă dată de la care toți avem așteptări foarte mari, dar de cele mai multe ori este exact opusul perfecțiunii visate.

“Prima dată” – Verbatim theater – povești adevărate.
Prima dată este arareori așa cum ne-am imaginat. Este singura experiență pe care aproape toți oamenii o au în comun. Nu contează dacă ești George Clooney sau George Washington, Naomi Campbell sau Meryl Streep, la un moment dat o vei face.

În 1998, cu mult înainte de explozia blogurilor pe internet, se năștea un site care le permitea oamenilor să împărtășească anonim propriile povestiri despre prima experiență sexuală. Site-ul a devenit imediat un fenomen cu peste 60.000 de confesiuni venite din toată lumea: povești amuzante, bizare, heterosexuale, homosexuale, timide, absurde, sexy. Toate aceste povești și toate personajele sunt aduse la viață pentru prima dată de patru actori în spectacolul PRIMA DATĂ.

Spectacolul, montat pentru prima oară în Romania, prezintă prin mărturiile acestor oameni experiențe într-un mod amuzant și emoționant, încurajând tinerii să comunice, să pună întrebări, iar pe părinți, să răspundă întrebărilor sau să inițieze un dialog despre viața sexuală, fără vinovăție sau rușine.

Autorul Ken Davenport, unul dintre cei mai de succes producători de pe Broadway, și-a bazat piesa pe acest site web și a lansat My first time, Off-Broadway.

Verbatim theater este spectacolul creat după povești reale, în general după interviuri, și urmărește o temă sau o poveste.
Poveștile spuse din PRIMA DATĂ au fost scrise de oameni din lumea întreagă pe un site, myfirsttime.com, iar firul narativ al acestor mărturii pe tema primei experiențe sexuale a fost alcătuit de producătorul și regizorul Ken Davenport.

BILETE:

🎟 Bilet.ro: https://bilet.ro/eveniment/prima-data-11525-36211

🎟 mySTAGE: https://www.mystage.ro/spectacole/prima-data-3992?af=41

*****
IMPORTANT

❗ Începând cu data de 9 martie 2022, autoritățile au ridicat starea de alertă și restricțiile cu privire la organizare și participarea la spectacolele de teatru.

Accesul nu mai este condiționat de prezentarea Certificatului verde.

Așezarea în sală se face fără păstrarea de locuri libere.

❗Pentru siguranța tuturor, echipa Teatrului de Artă București va continua să igienizeze și să dezinfecteze cu strictețe spațiul și vă recomandă ca, la rândul dumneavoastră, să vă protejați.
Dacă aveți simptome de viroză, chiar și minore, vă mulțumim că alegeți să rămâneți acasă și să aveți grijă de sănătatea dumneavoastră.

– Vă rugăm să respectați ora de începere a spectacolului, scrisă pe bilet. Spectacolul începe în cel mai scurt timp, odată cu încheierea tuturor pregătirilor tehnice necesare.

– După începerea spectacolului, accesul în sală nu mai este permis, iar biletele își pierd valabilitatea.

– Ratarea vizionării unui spectacol din cauza neprezentării la ora anunțată nu dă dreptul la returnarea costului biletului sau la utilizarea lui la o reprezentaţie ulterioară.

– Biletele pot fi schimbate sau contravaloarea lor poate fi returnată doar în cazul anulării/reprogramării spectacolului.

– Pe durata desfășurării spectacolului, nu este permisă folosirea aparaturii foto-video sau a camerei de luat vederi a telefonului mobil.

– Din respect pentru actori și spectatori, vă rugăm ca, în timpul spectacolului, să țineți telefoanele închise, pe modul Avion sau Silențios și să păstrați liniștea.

Vă mulțumim și vă așteptăm cu drag.

mai 30 2023
Expired!
7:00 pm - 8:00 pm

Organizer

Teatrul De Artă București
Phone
0722.227.053
Email
rezervari@teatruldearta.ro

Location

Teatrul de Artă București
Str. Sfântul Ștefan nr. 21, sector 2, București