MICUL PRINȚ

Vanzarea pentru acest eveniment s-a terminat pe data de 25 mai 13:00.

Toți adulții au fost cândva copii, doar că puțini dintre ei își amintesc.” Regăsim acest gând în prologul cărții „Micul prinț” de Antoine de Saint-Exupéry, privită adesea drept o carte pentru copii, dar presărată cu situații alegorice și sensuri filosofice.

Spectacolul „Micul prinț” este povestea unui copil care vrea să înțeleagă lumea. El călătorește cu ajutorul imaginației și al tehnologiei pe diferite planete, deținute de câte un personaj inedit. Fiecare dintre aceste personaje îi dă o lecție, uneori sub forma unei metafore. Suntem martorii unui proces de maturizare, unui simulator de experiențe.

Micul Prinț este interpretat chiar de un actor-copil, care a realizat desenele ce au fost, mai apoi, animate video. Actorul-copil, Codrin Cheloiu, joacă alături de tatăl său, Liviu Cheloiu. În producția noastră, personajul jucat de Liviu Cheloiu este chiar Tatăl, un tată care acceptă să joace jocul propus de copil și să întruchipeze și restul de personaje, incercand sa-i patrunda “Universul”, atât de neinteles uneori. Tatăl își însoțește fiul atât în viață, pe scenă, cât și în economia poveștii.

Spectacolul se adresează copiilor cu vârste de la 6 ani în sus și familiilor lor.

mai 25 2024
Expired!
12:00 pm - 1:00 pm

Organizer

Teatrul De Artă București
Phone
0722.227.053
Email
rezervari@teatruldearta.ro

Location

Teatrul de Artă București
Str. Sfântul Ștefan nr. 21, sector 2, București