Chitara cu corzi de argint (Sterling 925)

Chitara cu corzi de argint: un recital metaforă-bijuterie. Nimic mai nimerit pentru o seară ante-dragobete. Iar când protagonistul serii este Maxim Belciug, artistul chitarei și al Încântărilor, atunci e sigur că veți petrece un răstimp prețios, sclipitor ca spuma mării, legănat de J. S. Bach, cu muzică rusească, spaniolă și latinoamericană, de drag și de corazón. Este iubire, din aceea mirabilă, cu gust de primăvară albastră, care s-a făcut muzică și vine câteodată să ne tresalte și pe noi.

https://www.youtube.com/watch?v=oLVR0j_6RZU
https://www.youtube.com/watch?v=zVQic7Vhv88

Întâlnirea cu Maxim Belciug într-un recital de chitară solo este pur și simplu o desfătare. Dacă, în formulele de duo cu care ne-a obișnuit în ultimul timp, chitaristul caută cu eleganță să-și pună în valoare partenerul, când rămâne singur cu chitara sa lasă în urmă constrângeri și mode și își permite să viseze din vârful degetelor. Iar visele sale sunt molipsitoare. O fi poate sonoritatea specială a chitarei, atât de diferită de timbrul cunoscut al unei viori sau al unui pian, ori îmblânzirea totală a tehnicii care pe mulți instrumentiști îi ține captivi, însă la Maxim Belciug un lucru e cert: chitara plânge și iubește și dansează pe una și o mie de voci, ca o orchestră ireală care atacă pasional, fără să-i pese de drumul înapoi. Lipsite de luciul exterior al punerii în scena, recitalurile sale oferă în schimb un flagrant prilej de mirare. Și încântare.

BILETE

🎟 Eventbook: https://eventbook.ro/music/bilete-chitara-cu-colti-de-argint

🎟 mySTAGE: https://www.mystage.ro/spectacole/chitara-cu-colti-de-argint-sterling-925-recital-maxim-belciug-3106

*****
IMPORTANT

❗ Participarea la spectacol a persoanelor cu vârsta mai mare de 12 ani este permisă doar cu prezentarea unui Certificat valid, care să ateste:

– vaccinarea completă (10 zile de la finalizarea schemei complete de imunizare)

– trecerea prin boală (perioada cuprinsă între a 15-a zi şi a 180-a zi ulterioară confirmării cu COVID-19)

– rezultatul negativ al unui test RT-PCR (valabil 72 de ore de la testare) sau al unui test antigen rapid (valabil 48 de ore de la testare)

Certificatele pot fi descărcate de aici: https://certificat-covid.gov.ro

Lista farmaciilor din București care efectuează testarea gratuită o puteți consulta aici : https://dspb.ro/informatii-privind-farmaciile-din-municipiul-bucuresti-care-realizeaza-testare-rapida-antigen-sars-cov-2/

După testare farmacia va centraliza datele în sistemul național iar certificatul poate fi descărcat din platforma de mai sus.

❗ În cadrul evenimentului, purtarea corectă a măștii de protecție și respectarea distanței și a locurilor în sală sunt obligatorii.

– După începerea spectacolului accesul publicului în sală nu mai este permis.

– Pe durata spectacolului publicul este rugat să închidă telefoanele mobile, iar fotografierea, filmarea și înregistrarea audio nu sunt permise.

– Vă rugăm să respectați ora de începere a spectacolului, scrisă pe bilet. Spectacolul începe în cel mai scurt timp, odată cu încheierea tuturor pregătirilor tehnice necesare.

– Ratarea vizionării unui spectacol din cauza neprezentării la ora anunțată nu dă dreptul la returnarea costului biletului sau la utilizarea lui la o reprezentaţie ulterioară.

– Biletele pot fi schimbate sau contravaloarea lor poate fi returnată doar în cazul anulării/reprogramării spectacolului.

– Din respect pentru actori și spectatori, vă rugăm ca, în timpul spectacolului, să țineți telefoanele închise, pe modul Avion sau Silențios și să păstrați liniștea.

Vă mulțumim și vă așteptăm cu drag.

feb. 23 2022
Expired!
7:00 pm - 8:00 pm

Organizer

Teatrul De Artă București
Phone
0722.227.053
Email
rezervari@teatruldearta.ro

Location

Teatrul de Artă București
Str. Sfântul Ștefan nr. 21, sector 2, București