IMGA1IMGA4IMGA2IMGA5

În viața de zi cu zi, nu suntem doar spectatori, ci actori pe propria „scenă”. Și cât de bine ne simțim în propriul rol, în propria piele, se vede în special în armonia relațiilor pe care reușim să le construim și în rezultatele activitătilor noastre zilnice. Ce nu știm întotdeauna este faptul că avem, fiecare, resursele necesare pentru a fi actori de succes în propriul „film”. Ceea ce ne trebuie este doar impulsul de a ajunge la ele, de a ne auto-descoperi și cultiva.

Îți propunem, pentru tine și colegii tăi, programul “COMUNIC MAI BINE PRIN TEATRU” – Dezvoltarea comunicării interpersonale și a coeziunii de grup, prin artele scenei.

Adică:

o   4 pachete de auto-descoperire și dezvoltare 

o   2 pachete pentru petreceri și evenimente corporate

 

CE AI TU DE FĂCUT?

Alege oportunitatea de dezvoltate care ți se potrivește ție și colegilor tăi și pregătește-te pentru o experiență inedită către auto-descoperire și o bună comunicare prin teatru.

CE FACEM NOI?

Garantăm sporirea încrederii în sine și a capacității de concentrare, îmbunătățirea modalităților de exprimare lingvistică și gestuală, îmbunătățirea comunicării și relaționării cu ceilalți, eliberarea de stresul cotidian, multă voie bună și prietenie.

 

Află mai multe și contactează-ne:

Tel.: 0740.006.755

E-mail : corporate@teatruldearta.ro

Ne bucurăm să-ți oferim detalii și să-ți fim de folos cu toată priceperea.