CURSURI DE TEATRU PENTRU ADOLESCENȚI (15 – 18 ani)

Am reînceput cursurile de dezvoltare personală prin teatru, pentru adolescenți (15 – 18 ani). Dacă ești introvertit și emotiv dar dornic să-ți dezvolți capacitatea de relaționare sau pur și simplu dornic să intri în contact cu lumea teatrului, așteptăm să te cunoaștem.
Ce garantăm: sporirea încrederii în sine și a capacității de concentrare, îmbunătățirea modalităților de exprimare lingvistică și gestuală, eliberarea de stresul cotidian, multă voie bună și prietenie.

Ce facem:
– ședințe de improvizație – pentru a descoperi cum prin joc îți poți alimenta și îmbunătăți capacitatea de concentrare și lucru în echipă.
– ședințe de arta vorbirii – cu exerciții specifice dezvoltării abilităților de a comunica cursiv, coerent și volubil.
– ședințe de mișcare.

Și punem pe roate un spectacol adevărat.

Prețul unul modul de curs lunar este de 250 lei, iar un ciclu complet de instruire durează 4 luni și cuprinde 4 ședințe lunare.

Înscrieri la telefon 0727.094.612 sau la email office@teatruldearta.ro, până la data de 12 ianuarie 2019.
 

Teatrul de Artă Bucureşti a iniţiat, în vara anului 2012, proiectul pilot ŞCOALA DE VARĂ şi a organizat cursuri de Arta discursului public şi dezvoltare personală prin actorie. Programul s-a adresat în special celor interesaţi în îmbunătăţirea abilităţilor de comunicare, grupurilor de prieteni, corporatişti sau nu, în căutarea unei alternative atractive şi dinamice pentru petrecerea timpului liber, precum şi studenţilor sau viitorilor studenţi la universităţile de teatru şi film. După trei luni de cursuri cu amatori, sub îndrumarea trainerilor specializaţi, pe scena Teatrului de Artă a avut loc primul spectacol al absolvenţilor acestui program de training.

În urma cererilor, Şcoala de Teatru a intrat în oferta permanentă a Teatrului de Artă Bucureşti, care desfăşoară, cu regularitate, cursuri pentru amatori, pe scena propriei săli.

Informaţii şi înscrieri: 0727094612 | office@teatruldearta.ro