NOILE REGULI DE ACCES ȘI CONDUITĂ – 9.03.2022

Dragii noștri,

Începând cu data de 9 martie 2022, starea de alertă și restricțiile cu privire la organizare și la participarea la spectacole au fost ridicate.

Accesul nu mai este condiționat de prezentarea Certificatului verde, iar așezarea în sală se face fără păstrarea de locuri libere.

Pentru siguranța tuturor, echipa Teatrului de Artă București va continua să igienizeze și să dezinfecteze cu strictețe spațiul și vă recomandă ca, la rândul vostru, să vă protejați.

Dacă aveți simptome de viroză, chiar și minore, vă mulțumim că alegeți să rămâneți acasă și să aveți grijă de sănătate.

Vă suntem profund recunoscători că ne-ați sprijinit și ați dat sens muncii și dorinței noastre de a rămâne în picioare, în acești doi ani de pandemie și restricții și vă mulțumim că ne sunteți alături în continuare.

Pentru buna desfășurare a evenimentelor și pentru o experiență frumoasă:

  • Vă rugăm să respectați ora de începere a spectacolului, scrisă pe bilet. Spectacolul începe în cel mai scurt timp, odată cu încheierea tuturor pregătirilor tehnice necesare.
  • După începerea spectacolului, accesul în sală nu mai este permis, iar biletele își pierd valabilitatea.
  • Ratarea vizionării unui spectacol din cauza neprezentării la ora anunțată nu dă dreptul la returnarea costului biletului sau la utilizarea lui la o reprezentaţie ulterioară.
  • Biletele pot fi schimbate sau contravaloarea lor poate fi returnată doar în cazul anulării/reprogramării spectacolului.
  • Pe durata desfășurării spectacolului, nu este permisă folosirea aparaturii foto-video sau a camerei de luat vederi a telefonului mobil.
  • Din respect pentru actori și spectatori, vă rugăm ca, în timpul spectacolului, să țineți telefoanele închise, pe modul Avion sau Silențios și să păstrați liniștea.

Vă mulțumim și vă așteptăm cu drag.