Dezvoltare personala prin teatru_site1_verticala

 

Până pe 22 octombrie 2018, facem înscrieri.

Te așteptăm la TEL: 0727.094.612 / E-MAIL: office@teatruldearta.ro

 
***
Teatrul de Artă București a construit Cursul de dezvoltare personală prin TEATRU în așa fel încât să-ți întâlnească preocupările, dorința de a-ți cunoaște potențialul și de a-ți depăși limitele, nevoia de libertate și de joc într-un mediu prietenos, ghidat de profesioniști cu experiență și drag de lucru cu oamenii.

 

Cursul de dezvoltare personală prin TEATRU cuprinde DOUĂ MODULE:

 

1. PRE-PLAY – ne descoperim, ne cunoaștem și ne depășim limitele

– Arta actorului (10 ședințe: improvizație, discurs scenic, arta vorbirii)

– Mișcare scenică (2 ședințe)

durata: 4 luni / 16 ședințe / 3 ore/ședință

tarif: 350 lei/luna

*total modul: 1050 lei

 

2. PLAY – pregătim împreună și jucăm un spectacol, pe scena Teatrului de Artă București 

– Text, lectură pe roluri

– Repetiții pe roluri, repetiții în regim de spectacol

– Premiera pe scena Teatrului de Artă București

durata 5 luni / 20 ședințe / 3 ore/ședința

tarif: 350 lei/luna

*total modul: 1750 lei

 

IMPORTANT! Nu este obligatorie parcurgerea ambelor module.

DAR parcurgerea și finalizarea modului PRE-PLAY este obligatorie pentru înscrierea la modulul PLAY. Tu decizi care îți sunt limitele și unde te oprești.

* Înscrierea la fiecare modul se face cu semnarea contractului și cu achitarea integrală a contravalorii cursului.

 

CU CINE?

Improvizație și Arta actorului:

Marin Grigore
Pe Marin îl puteți vedea sau l-ați văzut în „Sieranevada” al lui Cristi Puiu, selectat la Festivalul de Film de la Cannes și premiat la Festivalul de Film de la Chicago, dar și în seriale TV: „Ai noștri” – Pro TV, „Mondenii” – Prima TV. Marin joacă pe scenele teatrelor din București și este instructor la Cursul de dezvoltare personală prin teatru al Teatrului de Artă București, din anul 2015.

Rareș Andrici
Pe Rareș l-ați remarcat, cu siguranță, în 2016, pe covorul roșu de la Cannes, cu echipa filmului „Bacalaureat” al lui Cristian Mungiu, câștigător al Premiului pentru Regie și dublu premiat la Festivalul de Film de la Chicago. Absolvent al UNATC în 2015, Rareș a jucat în peste 12 spectacole de teatru și în 6 filme de lung și scurt metraj, iar performanța actoricească i-a adus nu mai puțin de 10 premii. La Teatrul de Artă București joacă în „Singularity”, regia Mariana Cămărășan, și „Dureri fantomă”, regia Bogdan Budeș. Din aprilie 2017, Rareș este angajat al Teatrului Nottara. Este instructor la Cursul de dezvoltare personală prin teatru al Teatrului de Artă București, din anul 2015.

Marius Cordoș
Marius are la activ peste 40 de roluri la Teatrul „Sică Alexandrescu”, din Brașov. A fost Asistent la UNATC, unde a pregătit serii de studenți, timp de 3 ani, și s-a alăturat echipei de instructori a Cursului de dezvoltare personală prin teatru al Teatrului de Artă București, în anul 2016.

George Constantinescu

Geo a înființat, în 2010, Teatrul de Artă București pe scena căruia a jucat și joacă în 8 producții. În 2015, performanța din spectacolul „Dureri fantomă”, regia Bogdan Budeș, i-a adus Premiul pentru cel mai bun actor la Maratonul Teatrului Independent – Bucharest Fringe, iar în 2016 a câștigat premiul pentru cel mai bun actor în spectacolul „Cerere în căsătorie” de Cehov, la Festivalul Comic 7B. Din 2012, dezvoltă structura de curs și este instructor la Cursul de dezvoltare personală prin teatru al Teatrului de Artă București. 

Mișcare scenică:

Arcadie Rusu
A absolvit secția de Coregrafie a Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale”, este dansator și coregraf, iar împreună cu Ioana Marchidan a înființat Linotip – Centru Independent Coregrafic. Din anul 2015, este instructor de Mișcare scenică la Cursul de dezvoltare personală prin teatru al Teatrului de Artă București.

 

DE CE?

Avem o experiență de peste 5 ani în lucrul cu diverse categorii de cursanți (copii, adolescenți, adulți) și peste 30 de spectacole puse în scenă și jucate cu ei, multe fiind apreciate și cerute pe diverse scene din București și din țară, în cadrul unor manifestații dedicate actorilor amatori.

Construim relații frumoase și creăm adevărate comunități de prieteni.

 

Informații și înscrieri la TEL: 0727.094.612

E-MAIL: office@teatruldearta.ro

Până la data de 22 octombrie 2018


 

Teatrul de Artă Bucureşti a iniţiat, în vara anului 2012, proiectul pilot ŞCOALA DE VARĂ şi a organizat cursuri de Arta discursului public şi dezvoltare personală prin actorie. Programul s-a adresat în special celor interesaţi în îmbunătăţirea abilităţilor de comunicare, grupurilor de prieteni, corporatişti sau nu, în căutarea unei alternative atractive şi dinamice pentru petrecerea timpului liber, precum şi studenţilor sau viitorilor studenţi la universităţile de teatru şi film. După trei luni de cursuri cu amatori, sub îndrumarea instructorilor specializaţi, pe scena Teatrului de Artă a avut loc primul spectacol al absolvenţilor acestui program de training.

În urma cererilor, Şcoala de Teatru a intrat în oferta permanentă a Teatrului de Artă Bucureşti, sub forma Cusului de dezvoltare personală prin teatru, pentru toate categoriile de vârstă (4-8 ani; 9-14 ani; 15-18 ani; +19 ani)

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Subiectul

Mesaj

captcha