ȘCOALA DE TEATRU CURSURI DE ACTORIE ȘI ARTA DISCURSULUI PUBLIC ÎNTR-UN PROGRAM DE DEZVOLTARE PERSONALĂ

Am reînceput cursurile de dezvoltare personală prin teatru, pentru adulți (19+ ani). Așadar, ne așteptăm să facem cunoștință cu studenți la actorie, corporatiști în relații conflictuale cu șefii, ori persoane introvertite, emotive și dornice să-și dezvolte capacitatea de relaționare sau orice altă persoană dornică să intre în contact cu lumea teatrului.
Ce garantăm: sporirea încrederii în sine și a capacității de concentrare, îmbunătățirea modalităților de exprimare lingvistică și gestuală, eliberarea de stresul cotidian provocat de șef, credite, job și trafic rutier sufocant, multă voie bună și prietenie.

Ce facem:
– ședințe de improvizație – pentru a descoperi cum prin joc îți poți alimenta și îmbunătăți capacitatea de concentrare și lucru în echipă.
– ședințe de arta vorbirii – cu exerciții specifice dezvoltării abilităților de a comunica cursiv, coerent și volubil.
– ședințe de mișcare.

Înscrieri la telefon 0727094612 sau pe adresa de email office@teatruldearta.ro,
până la data de 29 martie 2017.

 

Teatrul de Artă Bucureşti a iniţiat, în vara anului 2012, proiectul pilot ŞCOALA DE VARĂ şi a organizat cursuri de Arta discursului public şi dezvoltare personală prin actorie. Programul s-a adresat în special celor interesaţi în îmbunătăţirea abilităţilor de comunicare, grupurilor de prieteni, corporatişti sau nu, în căutarea unei alternative atractive şi dinamice pentru petrecerea timpului liber, precum şi studenţilor sau viitorilor studenţi la universităţile de teatru şi film. După trei luni de cursuri cu amatori, sub îndrumarea trainerilor specializaţi, pe scena Teatrului de Artă a avut loc primul spectacol al absolvenţilor acestui program de training.

În urma cererilor, Şcoala de Teatru a intrat în oferta permanentă a Teatrului de Artă Bucureşti, care desfăşoară, cu regularitate, cursuri pentru amatori, pe scena propriei săli.

Informaţii şi înscrieri: 0727094612 | office@teatruldearta.ro

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon (obligatoriu)

Subiectul

Mesaj