Afis_Insomniacii

Ce faci în săptămâna ȘCOALA ALTFEL?

Hai la teatru!

Pentru anul acesta, îți propunem spectacolele CERERE ÎN CĂSĂTORIE de A.P. Cehov și INSOMNIACII de Mimi Brănescu.

CERERE ÎN CĂSĂTORIE este o comedie și este alegerea ideală pentru o ieșire la teatru, atât pentru elevi (clasele V – XII) cât și pentru profesori și părinți, fiind o montare tonică, după un clasic al literaturii ruse. Spectacolul a avut premiera în decembrie 2015 și se bucură de o mare apreciere din partea publicului de toate vârstele, jucându-se, adesea, cu casa închisă. Anul trecut, în săptămâna ȘCOALA ALTFEL, spectacolul a avut un real succes la sute de elevi, de la 15 școli din București și nu numai, iar în vara lui 2016, a câștigat  Premiul pentru cea mai bună comedie și Premiul pentru cel mai bun rol masculin, la Festivalul Comic 2 B. Citește mai multe, aici

Preţ bilet : 21 lei – studenți/elevi/pensionari, 31,5 lei – adulți (gratuit pentru adulții care însoțesc grupul – 1 adult/10 elevi)

Reprezentații pentru ȘCOALA ALTFEL:  6 și 7 iunie, orele 10.00, 12.00, 14.00

 

INSOMNIACII este o comedie despre banalitatea vieții și despre oameni rătăcind în absurd, care se agață de gânduri revelatoare, oricât de caraghioase, în speranța ieșirii din anonimat. Spectacolul a participat la nu mai puțin de 8 festivaluri naționale de teatru și îl recomandăm elevilor din clasele IX-XII și, desigur, părinților și profesorilor.  Citește mai multe, aici

Preţ bilet : 21 lei – studenți/elevi/pensionari, 31,5 lei – adulți (gratuit pentru adulții care însoțesc grupul – 1 adult/10 elevi)

Reprezentații pentru ȘCOALA ALTFEL:  spectacolul s-a jucat în săptămâna Școala altfel din luna aprilie.

 

Capacitate sală: 75 locuri (2 clase de elevi)

Scrie-ne la e-mail: comunicare@teatruldearta.ro sau sună la tel. 0745.25.95.85 / 0737.904.932, ca să afli datele, orele și numărul de locuri disponibile !

Te așteptăm cu drag și îți garantăm bucuria și voia bună.

Echipa Teatrului de Artă București