IMPORTANT!

Rezervări se fac doar în ziua spectacolului, în limita locurilor rămase libere.

Ne rezervăm dreptul de a nu mai reține locuri pentru persoanele care nu au onorat rezervările făcute sau nu au anunțat că nu mai pot ajunge la spectacol, cu cel puțin patru ore înainte de începerea reprezentației.

Biletele se pot achiziționa:

– online, de pe mySTAGE și Eventbook

sau

– de la casa de bilete: stația de Metrou Unirii 1, intrarea dinspre Curtea de Apel, vis-a-vis de Casa de abonamente elevi și studenti (luni-vineri: 9.00 – 19.00; sâmbăta: 10.00 – 14.00)

Vă mulțumim.

Biletele rezervate trebuie achiziționate cu minimum 1 zi înainte de data spectacolului.

Puncte de vânzare a biletelor:
– casa de bilete a Teatrului de Artă București, str. Sfântul Ștefan nr. 21 (luni-vineri: 11.00 – 17.00 și în toate serile cu spectacole ale Teatrului de Artă București)
– casa de bilete: stația de Metrou Unirii 1, intrarea dinspre Curtea de Apel, vis-a-vis de Casa de abonamente elevi și studenti (luni-vineri: 9.00 – 19.00; sâmbăta: 10.00 – 14.00)

În cazul în care nu reușiți să achizitionați biletele, vă rugăm să sunați în ziua spectacolului la 0737.904.932 pentru reconfirmarea rezervării.

Valabilitatea rezervării se pierde pentru biletele neridicate până în pre-ziua evenimentului ori în cazul neconfirmării telefonice a acesteia în ziua spectacolului, iar locurile vor fi puse în vânzare liberă la recepția Teatrului de Artă București, înaintea evenimentului.


Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon* (obligatoriu)

Nume spectacol (obligatoriu)

Numar de locuri

Data spectacol