cover photo sa-i imbracam pe cei goi v2

Teatrul de Artă București și Teatrul Nottara anunță cu bucurie primul spectacol realizat în coproducție: Să-i îmbrăcăm pe cei goi de Luigi Pirandello, în regia lui Dan Lăcătușu. Avanpremiera are loc luni 22 mai, de la orele 20.15, la Teatrul de Artă București din str. Sfântul Ștefan, nr. 21.

Suntem cei care credem că suntem? Suntem unul singur? Sau mai mulți? Sau poate… nimeni? Unul, niciunul sau o sută de mii – așa cum sună titlul romanului lui Pirandello? În care punct din acest spectru atât de larg ne situăm? Cine suntem, de fapt? Și câți? Și când? În momentul acesta, suntem unul. Dar în secunda următoare? Dar peste o oră? Ce se înțelege prin eu? Fluxul interior pe care suntem obișnuiți să-l asociem cu identitatea noastră fluctează cu fiecare oră. Sunt câteva dintre întrebările care delimitează traseul estetic al cunoscutului autor Luigi Pirandello, laureat al Premiului Nobel în 1934.

Cieşte mai departe »

Dureri-fantoma

 

Spectacolul Dureri fantomă de Vasili Sigarev, în regia lui Bogdan Budeș, producție a Teatrului de Artă București, a fost selectat și va participa anul acesta, în luna iunie, în competiție la Festivalul Internațional de Teatru “Kolyada-Plays”, Ekaterinburg, Rusia. Spectacolul îi are în distribuție pe Rareș Andrici, George Constantinescu și Mihaela Popa, iar traducerea din limba rusă este semnată de Marina Palii.

Cieşte mai departe »

 

Pe 24 și 27 martie, Teatrul Mic și Teatrul de Artă București prezintă spectacolul SINGULARITY după Cornel Mihai Ungureanu, în regia Marianei Cămărășan. Spectacolul are la bază un text nominalizat la premiul Cea mai bună piesă a anului 2011, în programul UNITER desfășurat sub egida Casei Regale a României. Dacă premiera din 27 martie este prilejuită de Ziua Mondială a Teatrului, reprezentația din 24 martie marchează o dată istorică: ziua în care se comemorează 18 ani de la lansarea celei mai ample operațiuni militare a NATO asupra Serbiei, soldată cu zeci de mii de victime în rândul populației civile.

Cieşte mai departe »

singularity

În luna februarie, Teatrul Mic și Teatrul de Artă București prezintă spectacolul SINGULARITY, în regia Marianei Cămărășan. Piesa are la bază textul lui Cornel Mihai Ungureanu, “Soții, prietene, amante”, nominalizat la premiul Cea mai bună piesă a anului 2011, în programul UNITER desfășurat sub egida Casei Regale a României. Avanpremiera spectacolului are loc sâmbătă, 11 februarie, ora 20.15 și marți, 21 februarie, ora 19.15, la Teatrul de Artă București din str. Sfântul Ștefan nr. 21.

Cieşte mai departe »

aplauze_tab

Pe 8 decembrie 2016, Teatrul de Artă București împlinește 4 ani de activitate, de emoții de tot soiul, dar mai ales de bucuria de a oferi și primi energie bună, în sala de spectacole din strada Sfântul Ștefan nr. 21. Patru ani care au început cu un vis: acela de a aduce pe scenă emoția în locul efectelor, privilegiind textele de calitate și arta actorului.

Cieşte mai departe »

event-cover-o-noapte-pe-dos

 

Teatrul de Artă București are plăcerea să anunțe o nouă punere în scenă, după un autor francez contemporan, prezent an de an la Festivalul de teatru de la Avignon. Este vorba despre spectacolul O NOAPTE PE DOS de Xavier Durringer, care va avea avanpremiera sâmbătă, 12 noiembrie și premiera duminică, 13 noiembrie, de la ora 20.15. Regia spectacolului este semnată de Tudor Ţepeneag, iar din distribuție fac parte Marcela Motoc și George Constantinescu. Scenografia îi aparține lui MC Ranin iar afișul este semnat de Romulus Boicu.

Cieşte mai departe »

maratonul-teatrului-independent-editia-a-sasea

 

Sâmbătă, 17 septembrie, începe Maratonul Teatrului Independent – Bucharest Fringe, iar Teatrul de Artă București participă în festival, anul acesta, cu două spectacole: Cerere în căsătorie de A.P. Cehov, miercuri, 22 septembrie, orele 19.00 prezentat în secțiunea Competiție, și O femeie singură de Dario Fo și Franca Rame, sâmbătă, 1 octombrie, orele 19.00, prezentat în premieră.

Spectacolul Cerere în căsătorie îi are în distribuție pe Florentina Năstase, George Constantinescu și Valentin Terente, iar regia este semnată de Victor Olăhuț. Regizorul a conceput și creat spectacolul în vara anului trecut, pentru caravana Cultură-n șură, aflată anul acesta la a patra ediție. Așadar, înainte de a ajunge pe scena de la București, apoi pe numeroase scene din țară (Arad, Brașov, Constanța etc.), spectacolul Cerere în căsătorie s-a jucat în sate din județul Sălaj, direct în curțile oamenilor, pe scene montate în șură.

Cieşte mai departe »

Dureri fantoma_banner event

Luni, 29 august, orele 19.00, Teatrul de Artă București prezintă spectacolul DURERI FANTOMĂ de Vasili Sigarev, invitat în cadrul celei de-a noua ediții a UNDERCLOUD – Festival de Teatru Independent de Orice. Reprezentația are loc la ARCUB Gabroveni, sala Atelier.

Traducerea textului este semnată de Marina Palii iar spectacolul este regizat de Bogdan Budeș și îi are în distribuție pe Rareș Andrici, George Constantinescu și Mihaela Popa.

Cieşte mai departe »

dureri-fantoma-slider-2015

În toamna aceasta, vă așteptăm la festivalul internațional Fest(in) pe Bulevard, cu spectacolul DURERI FANTOMĂ de Vasili Sigarev, în regia lui Bogdan Budeș.
Reprezentația va avea loc în data de luni, 17 octombrie 2016, orele 21.00, în sala George Constantin a Teatrului Nottara, din Bulevardul Magheru nr. 20.

Spectacolul îi are în distribuție pe Rareș Andrici, George Constantinescu și Mihaela Popa.

Cieşte mai departe »

Teatru in TVR

În perioada 15 – 22 iulie 2016, Teatrul de Artă București așteaptă publicul la trei comedii și o producție îndrăzneață despre comunicarea în cuplu, în cadrul stagiunii Teatru în TVR, organizată de Televiziunea Română. Spectacolele “Unora le place swingul”, “Cerere în căsătorie”, “Un bărbat și mai multe femei” și “Insomniacii” se vor juca în aer liber, pe scena amenajată în curtea TVR din Cal. Dorobanți nr. 191, după următorul program:

Cieşte mai departe »

inchiriere-spatiu-teatruldearta-sala
Dragi prieteni,

 

Dacă sunteți în căutarea unui spațiu inedit pentru evenimentul pe care îl organizați, Teatrul de Artă București oferă servicii de închiriere a sălii de spectacole: o sală de treatru clasică, cu fotolii elegante, situată central, în zona Universitate – Izvorul rece.

Sala are o capacitate de 75 de locuri, cu posibilitatea extinderii, după caz, până la 95, scenă spaționasă, culise, cabină artiști, precum și un foyer intim. 
Dispunem de echipament de sunet și lumini și oferim asistență tehnică pe toată durata evenimentului.
 

Cieşte mai departe »

image001

Astăzi, 17 mai, orele 19.30, Teatrul de Artă București (TAB) prezintă spectacolul CERERE ÎN CĂSĂTORIE de A.P. Cehov, în cadrul  Antagon Festival, de la Timișoara. Spectacolul este regizat de Victor Olăhuț și îi are în distribuție pe Florentina Năstase, George Constantinescu și Valentin Terente. Reprezentația va avea loc în spațiul Ambasada, din strada Anton Seiller nr. 2.

Cieşte mai departe »

Foto_Festival 25 ore teatru Sibiu

Anul acesta, Teatrul de Artă București a fost invitat să participe la Festivalul « 25 de ore de teatru non-stop », de la Sibiu, cu spectacolele PAM-PAM și DICȚIONAR EXPLICATIV AL IUBIRII ROMÂNE.

 

Așadar, pe 16 aprilie, la ora 22.00, la Librărăria Humanitas, vă așteptăm cu spectacolul PAM-PAM – un one-man-show cu George Constantinescu, ce are la bază pamfletele lui Constantin Tănase.

 

Cieşte mai departe »

rezervari1

Dragi spectatori,

Pentru a evita situațiile neplăcute în care rezervări neonorate în serile de spectacol blochează locuri și, implicit, accesul altora dintre dumneavoastră la reprezentațiile noastre, începând cu luna februarie 2016 oferim posibilitatea achiziționării biletelor nu doar online ci și la două case de bilete, după cum urmează:

Cieşte mai departe »