rollup-2%-3_web

Ne cunoști: o mână de oameni inimoși, convinși că arta poate vindeca societăti și hotărâți să-ți trezească emoție și să te facă să-ți pui întrebări.
De cinci ani, râzi și plângi cu noi, și aplauzi, și revii, și povestești prietenilor, și-i iei cu tine să se umple de viu și de viață, în mica noastră sală de spectacole. Și bucuria ta, și reîntoarcerea ta, și poveștile tale despre noi, spuse mai departe, duc și povestea noastră înainte.

Suntem un teatru sută la sută independent, fără vreun buget alocat de la stat.

Dar suntem singurul teatru independent din România care a câștigat un Grand Prix la un festival internațional.

Construim exclusiv din resurse proprii și de aceea fiecare bilet pe care-l cumperi, ca să te încarci de energie bună la spectacolele noastre, și fiecare formă de sprijin financiar ne ajută să facem mai mult și să îți oferim mai bun.

Știi (sau poate nu) că am pornit, în 2010, cu trei spectacole într-un portbagaj, jucate în parcuri și cafenele. În vara lui 2012, am preluat spațiul din Strada Sfântul Ștefan nr. 21 în care, până nu demult fuseseră, pe rând, un grajd, o fabrică și un depozit insalubru. Am curățat, am sudat, am lipit, am montat, am vopsit, am tapițat – chiar noi și câțiva prieteni dragi – și am transformat locul în sala intimă, cochetă și primitoare de azi. În decembrie 2012, am deschis porțile Teatrului de Artă București și, de cinci ani, avem stagiuni proprii, găzduim spectacole în festivaluri și jucăm în festivaluri, susținem cursuri de dezvoltare personală prin teatru, sădim emoție, încredere și bine.

Unii i-ar spune magie. Noi o numim nebunie, curaj, muncă, hotărâre și iar muncă.

Magia vine de la tine. Și de la bucuria ta de-a fi cu noi și de a ne ajuta să ducem povestea înainte.

Direcționează 2% din impozitul pe venit către Teatrul de Artă București!

Formularul 230 îl poți descărca de aici (dacă în 2017 ai avut venituri numai din salarii)

Formularul 200 îl poți descărca de aici (dacă în 2017 ai realizat şi alte venituri: din salarii sau activităţi independente)

Până la data de 25 mai 2018, completează formularul potrivit, cu datele tale, semnează-l și trimite-l la Administrația Financiară a sectorului sau a orașului tău. 

Îl poți depune personal sau îl poți trimite prin poștă, în plic sigilat, cu conținut declarat și cu confirmare de primire.

Formulare găsești și în foaierul Teatrului de Artă București, în oricare din serile în care vii la spectacole.

Pentru toate detaliile, te așteptăm și la telefon: 0722.243.950, 0737.904.932, 0727.094.612.

Îți mulțumim din suflet ca duci povestea inainte.

 

 

Detalii bancare:
Denumire entitate nonprofit: Asociaţia Teatrul de Artă Bucureşti
Cod de identificare fiscală: RO30908830
Cont bancar (IBAN): RO18BRDE426SV55418564260 (BRD Agenţia Corbeni)