Nu ești niciodată prea mic ca să mergi la teatru. Poți începe cu acest Curs de dezvoltare personală prin teatru, pentru copii.
 
Avem profesori specializați în lucrul cu copiii, cu experiență și notorietate, iar cei mici vor învăța să aibă încredere în sine, să își folosească fantezia și creativitatea într-un mod constructiv, să fie toleranți și să se adapteze rapid noilor medii. Cursurile se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 4-8 ani şi 9-14 ani și se desfasoară în grupe, atât în timpul săptămânii cât și în weekend.
Prețul unul modul de curs lunar este de 250 lei, iar un ciclu complet de instruire durează 4 luni și cuprinde 4 ședințe lunare.
 
Te așteptăm.
 
Noi înscrieri, la telefon 0727.094.612 sau la email  office@teatruldearta.ro, până la data de 13 octombrie 2018!

O altă iniţiativă a TAB este proiectul TEATRUL DE ARTĂ JUNIOR, o stagiune de teatru pentru copii, prin care ne dorim să educăm publicul tânăr în spiritul valorilor autohtone. Proiectul are în vedere punerea în scenă a basmelor şi poveştilor româneşti şi familiarizarea copiilor cu eroii şi pildele specifice folclorului naţional. Proiectul a fost demarat în luna mai, iar numărul crescator de spectatori ne-a încurajat să permanentizăm aceste spectacole în cadrul stagiunilor viitoare ale TAB.