bogdan

GEORGE CONSTANTINESCU

ACTOR / Fondator Teatrul de Artă Bucureşti

A jucat în teatru, film şi TV. Încăpăţânat să-i iasă lucrurile aşa cum le visează.

ovidiu

OVIDIU NICULESCU

ACTOR

Cunoscut publicului pentru multitudinea de roluri din teatru, memorabil în film și prezent în televiziune, cânta, scrie, joacă, bucură.

paulac

PAULA CHIRILĂ

Actriţă

Actriță de film, teatru și televiziune, mama Carlei, cel mai de preț dar, și “draga noastră prietenă”. A străbătut țara de la Oradea și Satu Mare până la București.

DANA

DANA VOICU

Actriţă

Iubeşte teatrul de când se ştie şi activează în teatrul independent încă de la începuturi. Este actriţă, regizoare, profesoară, mamă şi soţie şi le face pe toate cu dragoste şi pasiune.

maring

MARIN GRIGORE

ACTOR

Actorul “monden” al TAB, cântă în propriile proiecte muzicale, joacă în spectacole de succes iar la TV nu scapă nicio ocazie să stârnească râsul.

cheloiu

LIVIU CHELOIU

ACTOR

De mic visa să fie medic chirurg… i-a ieșit pe jumătate! Lucrează cu oameni și pentru oameni, prin roluri atent operate, în teatre din Bucuresti și din țară! In ultimul timp, dedicat celui mai important rol de până acum, acela de tată.

marius

MARIUS CORDOŞ

ACTOR

Dornic să simtă și învețe din tot, joacă în spectacole de teatru, urmează workshop-uri în teatru și film, cântă și desenează.

ionb

ION BECHET

ACTOR

Actor în plinătatea cuvântului din dulșele grai moldovinesc, născut la Chișinău, pentru el, cel mai important lucru este plăcerea de a juca.

cornel1

CORNEL MIHALACHE

ACTOR

Copilul mare al Teatrului de Artă Junior, cu o mare experiență în evenimente pentru copii, bucură și distrează la fiecare apariție.

mihai

MIHAI RÎPAN

ACTOR

Dornic să simtă și să învețe din tot, joacă în spectacole de teatru, urmează workshop-uri în teatru, film, cântă și desenează.

bogdanh1

BOGDAN HUŞANU

REGIZOR

Regizor cu studii la Moscova, de meserie vorbăreț de neoprit din fire, scrie scenarii de film și regizează spectacole de teatru în București și în țară. Iubește ciclismul!

maftei

ALEXANDRU MAFTEI

REGIZOR

Regizor cunoscut mai ales pentru filmul “Bună, ce faci?”- o gură de aer proaspăt în cinematografia românească. Actualmente se lasă sedus și de teatru.